E. Bžeskas: „Buvau blogiukas. Pasirašydavau kiekvienai”

Vargu ar daug kas žino, kad muzikos prodiuseris Egmontas Bžeskas yra tikras menininkas. Ir ne tik sieloje.

E. Bžeskas atviravo apie savo santykius su moterimis.<br>"Lietuvos ryto" televizija
E. Bžeskas atviravo apie savo santykius su moterimis.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2013, 10:03 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:04 PM

39 metų E.Bžeskas yra Vilniaus dailės akademijos Grafikos katedros magistrantas. Maždaug prieš dešimtmetį jis buvo surengęs daugybę personalinių parodų ne tik Lietuvoje, bet ir Švedijoje, Belgijoje, Čekijoje, Prancūzijoje. Jo darbai buvo nukeliavę net į Japoniją.

Tačiau vieną dieną E.Bžeskas pamojavo ranka didžiajam menui ir nėrė į pramogų verslą. Jis tapo grupių „69 danguje”, „ŠokoLedas”, „Mexicano”, atlikėjo Millano prodiuseriu. Taip pat yra kūręs ir prodiusavęs TV projektus, vedęs laidas. Paskui prodiuserį driekiasi ne tik nuveiktų darbų, bet ir ne ką trumpesnis meilės romanų sąrašas.

„Lietuvos ryto” televizijos laidoje „Kitaip. Su Nomeda” prodiuseris E.Bžeskas atvirai pasakojo ir apie savo gyvenimo posūkius, ir lovos istorijas.

Donžuanu vadinamas 39-erių vyras laidos vedėjai Nomedai Marčėnaitei papasakojo apie gyvenimo moteris, seksą ir požiūrį į meilę pakeitusias vedybas.

„Buvau šioks toks blogiukas. Įsivaizduokit, nulipi nuo scenos , o ten trisdešimt merginų tavęs laukia. Pasirašydavau kiekvienai“, - apie gyvenimą iki vedybų su Reda Kandeliene kalbėjo E. Bžeskas.

Tiesa, geras jo draugas muzikantas Aras Vėberis laidos kūrėjams išdavė, kad Reda – ne pirmoji moteris, kurią E. Bžeskas norėjo matyti savo žmona.

„Net po visų draugysčių su Nilkom, Oksanom, kuom tik nori, bet kurią minutę jis buvo pasiruošęs ją vesti“, - apie didžiąją E. Bžesko gyvenimo meilę prabilo draugas.

Kas ji? Sužinosite pirmadienio laidoje.

„Kitaip. Su Nomeda“ taip pat išgirsite, kodėl E.Bžeskas su Reda jaučiasi tarsi su mama? Ar dalyvaus prodiuseris jų pirmagimio besilaukiančios žmonos gimdyme? Ką buvęs dailininkas atsakys jį smerkiantiems menininkams? Ir kodėl kažkada iš žurnalų puslapių nedingdavęs prodiuseris nori būti pamirštas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.