Nuo kokios įsisenėjusios fobijos P. Gražulį gydė aiškiaregė?

Laida „Super L.T.“ rodys intriguojantį būrimo seansą. Dienos prieš homofobiją proga aiškiaregė Gerda Red bandys nuo gėjų baimės išgydyti garsiausią Lietuvos homofobą Seimo narį Petrą Gražulį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2013, 5:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:53 AM

„Kad burtų seansas duotų maksimalią naudą, iš pradžių reikia išsiaiškinti kaip konkreti fobija pas žmogų atsirado. Panagrinėsime praeitus P. Gražulio gyvenimus“, – prieš seansą paslaptingai kalbėjo moteris.

Kortų, švytuoklės, rutulio ir kitų būrimo instrumentų pagalba moteris bandė išsiaiškinti kur slypi parlamentaro fobijos šaknys.

Tuo tarpu pats P. Gražulis ir toliau nepripažįsta, kad turi homofobiją. „Homoseksualai tiesiog lipa žmonėms ant galvų ir neleidžia gyventi. Tai ne fobija, o pozicija ir aš jos laikausi“, – įsitikinęs Seimo narys.

Laidoje taip pat matysite: išskirtinį Vilniuje viešėjusio Deivido Haselhofo interviu, socialinį eksperimentą – ar išdrįs vyrai gatvėje apsiauti aukštakulnius ir dar neregėtas donžuano Airino moterų viliojimo aukštumas.

„Super L.T.“ ketvirtadienį 21.45 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.