Sužinojęs, kad turi vaiką, vyras prisigėrė ir atsigulė gatvėje

Atrodo, jauną kaunietį taip sukrėtė žinia, jog jis yra draugės kūdikio tėvas, kad prisigėrė ir atsigulė kryžiumi vidury judrios miesto gatvės.

Gelbėti Kaune vidury gatvės gulinčio vyro sulėkė ir policija, ir medikai.
Gelbėti Kaune vidury gatvės gulinčio vyro sulėkė ir policija, ir medikai.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 24, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:26 AM

Kauniečiai, susirūpinę dėl gatvėje gulinčio vyro gyvybės, iškvietė policininkus ir medikus. Kartu su jais į įvykio vietą atskubėjo ir LNK laidos „Farai” kūrybinė grupė.

Kai pareigūnai ir gydytojai keistuolį pastatė ant kojų, prisistatė ir jo draugė.

Moteris paaiškino, kad jos bičiulis atliko DNR testą, kurio tikslas – nustatyti tėvystę. Esą gauti rezultatai vyrą labai sunervino. Savo nusivylimą jis skandino taurelėje. Šiek tiek padauginęs kaunietis nusprendė atlikti viešą atgailą.

Policijos pareigūnai stebėjosi, kad didžiuliu greičiu gatve zujantys automobiliai nekliudė keista poza sustingusio atgailautojo.

Iš pradžių moteris lyg ir ketino savo bičiulį vestis namo. Vyras atsisveikindamas ėmė spausti rankas jį išgelbėjusiems policininkams bei medikams ir nerišliai jiems dėkojo.

Ilgai trunkanti atsisveikinimo bei padėkos procedūra išvedė iš kantrybės jo draugę. Moteris atsivėdėjo ir bičiuliui rėžė tokį antausį, kad jis vėl kryžiumi išsitiesė gatvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.