Havajietiškame vakarėlyje šėlusios televizijos žvaigždės susirungė dėl aistringiausiojo vardo

Spalvingi gėlių karoliai, plazdantys šiaudiniai sijonai, tropinių vaisių kokteiliai ir klubus judinti verčianti muzika – taip originaliai pirmadienio vakarą LNK pristatė savo naująjį vasaros sezoną, apibūdinę jį šūkiu „Vasarok aistringai“. Į vakarėlį susirinko būrys televizijos žvaigždžių, tarp kurių – laidų vedėjai, įvairių projektų dalyviai, serialuose vaidinantys aktoriai.

"Naujos pupytės".<br>T. Bauras
"Naujos pupytės".<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

May 27, 2013, 7:22 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:05 AM

Jaukiame netoli Vilniaus esančiame „HBH“ restorane buvo galima pasijusti lyg tikruose Havajuose. Vasariškos nuotaikos nesugadino ir stipriai pučiantis vėjas. Renginį pradėjo gundantis šokėjų pasirodymas, prie kurio vėliau prisijungė ir vėliau vakaro vedėju tapęs Žygis Stakėnas. Maoriu persirengęs televizijos laidų vedėjas ragino visus atsiduoti aistrai ir kaip reikiant pasilinksminti.

Žinomi televizijos veidai susirungė aistringiausio kokteilio čempionate. Stoję šalia prie baseino įrengto baro jie varžėsi dėl skaniausio kokteilio. Savo sugebėjimus demonstravo aktoriai Dalius Mertinas, Jūratė Vilūnaitė, Giedrius Arbačiauskas, televizijos laidų vedėjos Rūta Mikelkevičiūtė, Giedrė Talmantienė, Ugnė Skonsmanaitė, Lina Kairytė, čia taip pat dalyvavo ir „Naujų pupyčių“ narė Oksana Pikul.

Vakaro svečiai nusprendė gaminti nealkoholinius kokteilius. „Visiems juk teks vairuoti“, – juokėsi Ž. Stakėnas. Linksmai nusiteikę dalyviai maišė įvairiausius sirupus su sultimis, gėrimus pagardino ledukais, papuošė žaismingomis detalėmis. Jų darbo rezultatus vertino „Žvaigždžių duetų“ dalyvės Rosita Čivilytė su dukra Agneta Gabalyte. O. Pikul kokteilis joms pasirodė gerokai per saldus, tačiau gavo pliusą už spalvą, tačiau geriausiu buvo išrinktas R. Mikelkevičiūtės kūrinys.

Naujo sezono pristatymą užbaigė bendra havajietiškų šokių pamoka.

LNK naują programą pristatys jau nuo kito pirmadienio, birželio 3-iosios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.