„Pinup Girls” dainininkės tapo melžėjomis

Šiandien TV3 pradeda rodyti laidą „Žiūrėk – geras!”, kurioje kvatotis vers žiūrovų užfiksuoti vaizdai bei žinomų žmonių nuotykiai.

„Gal ir norėtųsi kaime kartais pabūti, paatostogauti, bet gyventi nuolat – nė už ką”, – nusiplūkusios po sunkių dienos darbų sakys „Pinup Girls” atlikėjos.<br>TV3
„Gal ir norėtųsi kaime kartais pabūti, paatostogauti, bet gyventi nuolat – nė už ką”, – nusiplūkusios po sunkių dienos darbų sakys „Pinup Girls” atlikėjos.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė ("Lietuvos rytas")

May 28, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:59 AM

Pirmojoje „Žiūrėk – geras!” laidoje „Pinup Girls” dainininkių laukia iššūkis kaime.

„Oi, maniau, kad čia bus kaimo turizmo sodyba su visais patogumais, o ne tikras ūkis”, – vos atvykusios nusivylimo negalės nuslėpti prie prabangių aromatų įpratusios dainininkės.

Merginoms teks pamiršti aukštakulnius – jos, be kitų kaimo darbų, turės melžti karvę, ožką, kirpti avį, rinkti kiaušinius.

Miestietės ne tik dirbs sunkius kaimo darbus, bet ir bus priverstos gyventi tikromis kaimo sąlygomis, kai nėra karšto dušo, tualetas – lauke, o apie prabangius restoranus ar parduotuves galima tik pasvajoti. Ir tai dar ne viskas. Ūkio šeimininkė bus negailestinga: „Kelsitės 6 valandą ryto ir nė minutės vėliau!”

Ankstyvą rytmetį kaimo darbai prasidės karvės melžimu. Merginoms po trumpo instruktažo teks pačioms primelžti to, ką iki šiol rasdavo tik parduotuvių lentynose. „Įdomu, ar karvei neskauda?” – susirūpins viena dainininkių.

Didžiausia atrakcija kaimo darbų neragavusioms įžymybėms taps avies kirpimas. „Avies kailyje yra naudingų medžiagų nagams”, – sunkaus darbo privalumų mėgins atrasti merginos.

„Gal ir norėtųsi kaime kartais pabūti, paatostogauti, bet gyventi nuolat – nė už ką”, – nusiplūkusios po sunkių dienos darbų sakys „Pinup Girls” atlikėjos.

Vis dėlto dainininkės stengsis joms patikėtas užduotis atlikti nepriekaištingai. „Merginos – garsenybės, miestietės, tačiau ne baltarankės, su darbais susitvarkė puikiai”, – atlikėjas girs ūkio šeimininkė.

Linksmus miestiečių nuotykius kaime bei juokingiausius namų vaizdelius žiūrėti padės vedėjai – aštrialiežuvis Justinas Jankevičius ir jo partnerė Dileta Meškaitė, kuri neliko nepastebėta po TV3 projekto „X Faktorius”. Mergina dainavo grupėje „4 Roses”. Prie šios poros prisidės ir TV3 senbuvis Džiugas Siaurusaitis.

TV3, 19.50 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.