Naujas D. Meiželytės iššūkis – baletas

Dainininkė Donalda Meiželytė tiesiog negali be scenos. Didžiausio masto muzikiniame projekte „Chorų karai“ ji į pergalę vedė Tauragės krašto Braškinį chorą, o TV3 televizijai paskelbus vasaros sezono startą, žinoma moteris priėmė vasariškos premjeros – pramoginės laidos „Žiūrėk! Geras!“ kūrėjų neeilinį iššūkį surengti viešą baleto pasirodymą Rotušės aikštėje Vilniuje.

Naujas D. Meiželytės iššūkis – baletas.<br>TV3
Naujas D. Meiželytės iššūkis – baletas.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2013, 12:51 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:37 AM

„Ką jūs, aš juk kaip Buratinas, visiškai nesilankstau“, – sužinojusi, kas jos laukia, jau rytoj, gegužės 29-ąją, TV3 eteryje juoksis niekada baleto nešokusi Donalda. Šokas pamačius būsimą baleriną ištiks ir baleto mokytoją bei Donaldos šokių partnerį. Kaip Donalda reaguos sužinojusi, kad šokio judesius teks demonstruoti ne ant parketo, o sostinės centre, kur aplinkui zuja šimtai praeivių?

Žinoma moteris į pirmąją repeticiją atkeliavo avėdama ne puantus, o aukštakulnius! Kaip Donaldai pasiseks atlikti pirmąjį savo šokį – iš garsiojo baleto „Spragtukas“? Kaip į pradedančiąją baleriną žiūrės praeiviai viename populiariausių sostinės kampelių? Kokios garsios žiūrovės sulauks Donalda?

Atsakymai – šį trečiadienį laidoje „Žiūrėk! Geras!“, o jau šįvakar laidos premjeroje TV3 žiūrovai stebės, kaip sekasi trims žavioms dainininkėms darbuotis kaime – melžti karvę ir kirpti avį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.