Tylenio ir plepio nuotykiai filme „Užsičiaupk!”

Prancūziško humoro persunktą Francio Vebero filmą „Užsičiaupk!” su nepakartojamu duetu – Gerard’u Depardieu ir Jeanu Reno galima žiūrėti ne vieną kartą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-02 06:00, atnaujinta 2018-03-05 00:48

Vienoje kalėjimo kameroje susitinka beprotiškai plepus, naiviai užsispyręs, bet nepaprastai geros širdies vagišius Kventinas (G.Depardieu) ir keršto trokštantis tylenis Rubis (J.Reno), kuris niekaip negali atsigauti po mylimos merginos nužudymo.

Dėl savo kvailumo Kventinas nuolatos patenka į teisėsaugos spąstus, o išėjęs iš kalėjimo ir vėl mėgina praturtėti neteisėtais būdais.

Preciziškai pasiruošęs banko apiplėšimui, vyrukas supainioja adresą ir įsiveržia į valiutos keitimo punktą.

Aiškinantis su darbuotojais, kur iš tiesų yra tas nelemtas bankas, pastatą apsupa policija, ir vargšelis Kventinas vėl atsiduria kalėjime.

Rubis organizuoja stambias pinigų grobimo operacijas.

Negailestingas grupuotės bosas Vogelis (Jeanas Pierre’as Malo), sužinojęs apie savo meilužės Sandros (Leonor Varela) meilės romaną su Rubiu, šaltakraujiškai nužudo merginą ir nusprendžia atsikratyti Rubio.

Prieš patekdamas už grotų Rubis spėja iš savo buvusių kolegų pagrobti 20 mln. eurų ir kažkur paslėpti. Teisėsaugos atstovams labiau rūpi ne pinigai, o informacija apie Vogelį, bet prislėgtas dėl mylimosios netekties Rubis sėdėdamas kameroje su niekuo nekalba ir tik žiūri į vieną tašką.

Kventinas nepaprastai džiaugiasi, kad Rubis neliepia užsičiaupti, nieko nekalba ir taip dėmesingai klausosi visų jo paistalų.

Vieną dieną Kventinas sugalvoja originalią idėją, kaip kartu su Rubiu pabėgti iš kalėjimo. Žodžio kišenėje neieškantis vagis ir tylenis kartu atsiduria laisvėje.

Rubis vis stengiasi atsikratyti šnekiojo Kventino, tačiau šis turi kitų planų.

BTV, 21.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.