„Lietuvos balso“ komanda ieško ypatingojo vaizdo reporterio

„Manai, kad prieš kameras jautiesi laisvai? Žinai, ką šiuo metu veikia Jessie J arba will.i.am? Negali užmigti be muzikos? Tuomet mes ieškom būtent Tavęs!“ – skelbia kokybiškiausio muzikinio projekto „Lietuvos balsas“, kurio antrasis sezonas LNK eteryje – jau rudenį, prodiuseriai. Daugiau nei 40-yje pasaulio šalių sėkmės sulaukęs muzikinis projektas pirmą kartą Baltijos šalyse skelbia ypatingojo vaizdo reporterio paiešką! Gal juo tapsi tu?

Muzikinio projekto rengėjai ieško iššūkių nebijančio žmogaus.<br>LNK
Muzikinio projekto rengėjai ieško iššūkių nebijančio žmogaus.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2013, 5:28 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 11:26 PM

Žadama, kad specialiuoju „Lietuvos balso“ reporteriu tapusio žmogaus gyvenimas per ateinantį pusmetį pasikeis negrįžtamai – darbas tiesioginiame LNK eteryje, vakarėliai su Lietuvos ir pasaulio žvaigždėmis, žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesys – argi ne apie tai svajoja kiekvienas?

„Ieškome iššūkių nebijančio žmogaus. Tokio, kuris gyventų muzika, o pramogos būtų jo gyvenimo būdas. Kaip žinia, televizija nuolat dairosi drąsių žvaigždžių, tad savo talentą pademonstravęs reporteris gali būti pakviestas likti LNK televizijoje. Prieš pildant anketą siūlome labai atsakingai įvertinti savo galimybes, nes gyvenimas tikrai apsivers aukštyn kojomis. Ieškome veržlaus, aktyvaus, įdomaus ir iniciatyvaus jaunuolio – tokio, kuris nebijotų su mikrofonu lėkti paskui Dimą Bilaną, ar stebint visai Lietuvai kalbėti su Aleksandru Rybaku“, – pasitikėjimo savimi nestokojančius melomanus pildyti ypatingojo „Lietuvos balso“ vaizdo reporterio anketą kviečia šou prodiuserė Jolita Talaikė.

Viskas, ką reikia padaryti – užpildyti specialią anketą. Joje dalyvių prašoma atsakingai argumentuoti, ar „Lietuvos balso“ vaizdo reporterio darbui ateinantį pusmetį pretendentas galės skirti tiek, kad žinomi žmonės gatvėje atpažinę sveikintųsi pirmieji, o paparacai fiksuotų kiekvieną naujosios įžymybės žingsnį.

Kai išmaniuosius įrenginius šiandien turi kiekvienas, „Lietuvos balso“ kūrėjai prašo apie save sukurti ne ilgesnį nei 2 minučių trukmės vaizdo reportažą ir jį atsiųsti šou prodiuseriams. Juk prieš kameras ateinantį pusmetį teks stovėti kiekvieną savaitę!

Vaizdo reporteriui bus patikėta kurti specialią „Lietuvos balso“ vaizdo reporterio rubriką internete. Jam neišvengiamai teks kalbinti Lietuvos ir pasaulio žvaigždes, taip pat į populiarumą sparčiai kylančius „Lietuvos balso“ dalyvius. Baimintis nereikia – tarptautinė projekto komanda jau pasiruošusi vesti apmokymus naujai iškeptam komandos nariui. Tai ne tik azartiškas nuotykis, bet ir puiki žurnalistikos mokykla!

„Lietuvos balso“ kūrėjų komanda vaizdo reporterių pretendentų anketų laukia iki liepos 10 dienos. Atrinktus kandidatus kūrėjai informuos asmeniškai. Į galutinį „Lietuvos balso“ vaizdo reporterio paieškos etapą pateks 10 verčiausių kandidatų: 5 išrinks internautai, 5 specialiai suburta komisija, kurią, žadama, sudarys itin ryškūs pramogų pasaulio atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.