Paaiškėjo, kur įsikurs didžiausias ateinančio televizijos sezono muzikinis šou „Lietuvos balsas“

Geriausių muzikos profesionalų įvertinimų pernai sulaukęs kokybiškiausias muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ grįžta su trenksmu – jau liepos viduryje šou gerbėjai kviečiami į vieną azartiškiausių projekto etapų – Akląsias perklausas. Iš 150 atrinktų dalyvių įrodyti, ką gali jų balsas, penkiems ryškiausiems šalies muzikos profesionalams, pavyks tik 56. Aklosios projekto perklausos, o vėliau ir tiesioginės transliacijos LNK televizijos eteryje, vyks vienoje madingiausių renginių vietų Vilniuje – Teatro arenoje.

Muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ organizatoriai šou gerbėjus kviečia vadinamąsias "akląsias perklausas".<br>LNK
Muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ organizatoriai šou gerbėjus kviečia vadinamąsias "akląsias perklausas".<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2013, 11:30 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 11:49 PM

„Šou „Lietuvos balsas“ – tai tikrojo Lietuvos balso paieška. Teatro arenos žiūrovai pripratę prie įspūdingų bei įsimintinų renginių ir projektų. Pasitikėdami šou rengėjais arenos erdvę užleidome žinodami, kad jos patalpose bus surastas ne tik vienintelis Lietuvos balsas. Neabejoju, kad viso projekto metu, kuris tęsis iki pat šių metų pabaigos, Teatro arenos svečiai išvys daugybę kokybiškos muzikos koncertų, juose bus dainuojama tik gyvai. Arenos techninės galimybės čia leis suorganizuoti reginius, kurie projekto gerbėjų tarpe bus aptarinėjami dar ilgai“, – atvykti į „Lietuvos balso“ renginius kviečia Teatro arenos vadovas Valdas Petreikis.

„Lietuvos balso“ projekto vadovė Jolita Talaikė jau pernai įsitikino, kad „Lietuvos balso“ Aklosios perklausos sutraukia būrius smalsiausių populiariosios muzikos gerbėjų. Pasak jos, šalyje auga nauja muzikaliai išprususių žmonių karta – publika salėje aktyviai palaiko ryškiai pasirodžiusius dalyvius. Šią azartišką kovą dėl galimybės patekti į tolesnius didžiausio sezono muzikinio šou etapus pirmieji išvys Teatro arenos lankytojai.

„Aklosios perklausos – ypatingas „Lietuvos balso“ etapas, emocijų, tvyrančių salėje, žodžiais neįmanoma apibūdinti. Tas jausmas, kai žiūrovų pilna salė užgniaužusi kvapą laukia, ar mokytojas, nematydamas pretendento ir girdėdamas tik jo balsą, tars lemiamą „taip“, norom nenorom įtraukia sirgti už geriausius. Nors „Lietuvos balso“ mokytojai yra apsibrėžę aiškius kriterijus savo būsimiems mokiniams – jie ieško ypatingų balsų savininkų, – vis dėl to publika kartais laimi. Tiesiog neįmanoma nepaisyti žiūrovų, kurie lieka pavergti dainininko ir visais įmanomais būdais serga už jo išlikimą“, – Aklųjų perklausų fenomeną apibūdina „Lietuvos balso“ projekto vadovė J. Talaikė.

Prodiuserė žada, kad trys Aklųjų perklausų filmavimo dienos, kai „Lietuvos balso“ gerbėjai galės sudalyvauti 5 skirtinguose koncertuose, peraugs į tikras muzikines dramas, o „Lietuvos balso“ titulo siekiantys projekto dalyviai atiduos viską, kad projekto mokytojai juos išgirstų. „Ne veltui projekto komandoje dirba būrys specialistų: profesionali atrankų komisija atrinko pačius pačiausius Lietuvos balsus, mokytojai – ne ką mažiau intriguojanti paslaptis, o Teatro areną užpildžiusi „Lietuvos balso“ gerbėjų minia tikrai parodys, kas vertas kito etapo“, – kalba J. Talaikė.

Atvykusieji į „Lietuvos balso“ Akląsias perklausas pirmieji sužinos, kam projekto mokytojai ištars lemtingą „taip“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.