Ilgi nagai nesutrukdė grupės „Mochito“ merginoms tapti dažytojomis

Muzikos grupės „Mochito“ dainininkės priėmė netikėtą TV3 vasaros laidos „Žiūrėk! Geras!“ kūrėjų iššūkį vienai dienai padirbėti statybose. „Numesime vieną kitą kilogramą, be to – gražiai įdegsime“, – jau rytoj, trečiadienį, naujos veiklos privalumus vardins Gabija ir Justina.

Nepabūgusios išsitepti merginos į rankas paims teptukus.<br>TV3
Nepabūgusios išsitepti merginos į rankas paims teptukus.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2013, 1:27 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 4:17 AM

Nepabūgusios išsitepti merginos į rankas paims teptukus. Dažų dėmių nepavyks išvengti, tačiau jas nuvalyti mielai pasisiūlys statybvietėje sutikti vaikinai. „Nebrangiai teikiame dažymo paslaugas!“ – pusiau juokais, pusiau rimtai tiesiai į televizijos kamerą kalbės dažytojų amato pramokusios merginos.

„Iki grupės susikūrimo mes nebuvome pažįstamos, o dabar viena be kitos negalime – drauge ne tik dainuojame, bet ir sportuojame, dalyvaujame televizijos laidose, o dabar, kaip matote, dažome terasą“, – sparčiai populiarėjančios grupės užkulisius atskleis merginos.

„Ar dirbti netrukdo ilgi, ryškiai nulakuoti nagai? Tikrai ne – kasdien ir valgyti gaminu, ir namus tvarkausi, o kartą... net avį pamelžiau“, – atviraus viena iš merginų.

Kaip dainininkėms seksis išlaikyti egzaminą – pasakyti, kaip vadinasi vienas ar kitas darbo įrankis? Ar merginoms patiks statybininkų pietūs – batonas su kefyru? Kaip Gabijos su Justina pastangas įvertins profesionalai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.