Interneto sensacija M. Šalčiūtė ėmėsi darbo Lietuvos pajūryje

„Gelbėtoja būsiu pirmą kartą. Net neįsivaizduoju, koks tai darbas, tačiau esu pasiryžusi bet kam“, – pirmadienį, liepos 15-ąją, 19.50 val. TV3 vasaros laidos „Žiūrėk! Geras!“ žiūrovams linksmą pramogą žadės socialiniame tinkle „Facebook“ išgarsėjusi šokėja, projekto „Meilės trikampis“ dalyvė Monika Šalčiūtė.

Gelbėtojai prieš TV3 televizijos kameras mokys M. Šalčiūtę naudotis racija, daryti dirbtinį kvėpavimą ir atlikti širdies masažą.<br>TV3
Gelbėtojai prieš TV3 televizijos kameras mokys M. Šalčiūtę naudotis racija, daryti dirbtinį kvėpavimą ir atlikti širdies masažą.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-12 14:54, atnaujinta 2018-03-03 02:42

„Štai čia – žiūronai, tačiau žiūrėti su jais reikia į jūrą, o ne į vyrų pliažą. Gelbėtojais pradėję dirbti vyrukai, gavę žiūronus, iškart klausia – o kur čia moterų pliažas? Tai aš jiems tyčia parodau visai į kitą pusę, ir jie tuščiai ieško pikantiškų vaizdų, kol akys pavargsta“, – gelbėtojų darbo užkulisius Monikai atskleis gelbėtojų vadovas.

Gelbėtojai prieš TV3 televizijos kameras mokys M. Šalčiūtę naudotis racija, daryti dirbtinį kvėpavimą ir atlikti širdies masažą. Mergina gaus pirmąją užduotį – stebėti be priežiūros paliktus vaikus. „Deja, į paplūdimį labai daug vaikų ateina vieni, be suaugusiųjų. Radus tokį vaiką reikia nedelsiant kreiptis į policiją“, – Moniką mokys gelbėtojų vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.