Naujasis vedėjas M. Starkus į „X Faktorių“ žengė pasiramsčiuodamas lazdele

Ketvirtadienio popietę įspūdingai pristatytas būsimas antrasis TV3 šou „X Faktorius“ sezonas. Raudonuoju kilimu žengė ir naujas šou vedėjas - atskleista, kad juo tapo Martynas Starkus.

Raudonuoju kilimu žengė ir naujas šou vedėjas - atskleista, kad juo tapo Martynas Starkus.<br>J. Stacevičius
Raudonuoju kilimu žengė ir naujas šou vedėjas - atskleista, kad juo tapo Martynas Starkus.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 18, 2013, 2:39 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:42 PM

„X Faktoriuje“ įvykusius pasikeitimus sąlygojo šįmet Lietuvą sukrėtusi tragedija. Pavasarį iš gyvenimo pasitraukė aktorius Vytautas Šapranauskas, kuris kartu su Sauliumi Prūsaičiu, Rūta Ščiogolevaite ir Sauliumi Urbonavičiumi-Samu praėjusį sezoną treniravo ir vertino šou dalyvius.

Jo vietą teisėjų ketverte užėmė praėjusio šou sezono vedėjas – dainininkas Marijus Mikutavičius. Jį laidos vedėjo pareigose pakeitė M. Starkus.

Palinkėti sėkmės būsimiems antrojo lietuviško „X Faktoriaus“ dalyviams rinkosi pirmojo sezono žvaigždės – laimėtoja Giedrė Vokietytė, dainininkė Ugnė Valinčiūtė-Indigo ir kiti.

Šou vedėjas ir teisėjai į renginį turėjo būti atskraidinti sraigtasparniu, tačiau paskutinę minutę planus teko pakeisti. Dėl Vilniuje vykstančių Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai renginių leidimas skrydžiui buvo atšauktas.

„Susirinkome, kad pasakytume – pirmasis sezonas buvo sėkmingas, o dabar laikas įsižiebti naujoms žvaigždėms. Pirmojo sezono dalyviai parodė – galima ateiti, pasirodyti scenoje ir įtikinti, kad jų viduje slypi tas „iksas“. Jie uždegė tūkstančius žmonių, kurie nori pakilti į sceną ir sužibėti savo talentu. Niekam nėra abejonių – jis buvo ir bus populiariausias Lietuvoje“, - sakė šou prodiuseris S. Urbonavičius.

Šou teisėja R. Ščiogolevaitė raudonuoju kilimu žengė nusiavusi aukštakulnius. „Kaip tavo medaus mėnuo?“ - neseniai ištekėjusios dainininkės klausė Saulius. „Belaukiant „X Faktoriaus“, - juokėsi Rūta.

S. Prūsaitis į teisėjo kėdę žengė peršviečiamame rutulyje. „Didžiausias iššūkis bus išaiškinti dalyviams, kad čia ateinama ne tik savo užpakalį parodyti“, - sakė S. Prūsaitis.

M. Mikutavičius į pristatymą atvežtas galingu motociklu – jį atlydėjo baikerių kolona. Su juo, pasiramsčiuodamas lazdele, žengė tvarsčiu veidą apsivyniojęs žmogus.

„Neseniai gulėjau ligoninėje, turėjau problemų dėl balso, ten sutikau šį žmogų. Jis turi daug problemų, jam išoperuotas balsas, bet jei išgyvens iki pradžios, tai gal nuropos ir iki finalo“, - paaiškino Marijus. „Jis iš „durnyno“? - domėjosi S. Urbonavičius. „Ne“, - atsakė Marijus, patikinęs, kad bus „griežtas, bjaurus ir šlykštus“ teisėjas.

Žmogystai nusiplėšus tvarsčius, paaiškėjo, kad tai ir yra naujasis šou vedėjas – Martynas Starkus.

„Tai bloga žinia Marijaus gerbėjams, bet jis dabar tapo brangiai apmokamu aktoriumi, todėl vietoj jo dirbsiu aš. Esu labai patenkintas, prisijungęs prie populiariausio Lietuvoje šou“, - juokėsi M. Starkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.