Senjorai televizijoje pasigenda erotikos

Skaitmeninės televizijos operatoriai sako, kad kartais jų darbas vertas smagaus kino filmo ar televizijos serialo. Mat žiūrovai klientų aptarnavimo specialistams skambina ne tik su tradiciniais klausimais dėl TV paslaugų, bet ir dėl kur kas keistesnių dalykų, rašo „Lietuvos rytas“.

Kartais klientų aptarnavimo specialistai išgirsta žiūrovų pasipiktinimą, kodėl dieną negali matyti erotikos laidų.
Kartais klientų aptarnavimo specialistai išgirsta žiūrovų pasipiktinimą, kodėl dieną negali matyti erotikos laidų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2013, 5:49 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:17 PM

Kokia šiuo metu rodomo filmo pagrindinio aktoriaus pavardė? Ar jis yra lankęsis Lietuvoje? Gal žino, kodėl „Saulėlydyje“ vaidinę ir realiame gyvenime pora tapę Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart išsiskyrė?

Skaitmeninės televizijos „Viasat“ ryšių su klientais vadovė Ingrida Matuolienė prasitarė sulaukianti ir pikantiškų skambučių. Kartais klientų aptarnavimo specialistai išgirsta žiūrovų pasipiktinimą, kodėl dieną negali matyti erotikos laidų. Įdomiausia, kad tuo domisi ne paaugliai, o senjorai.

Vieniši žmonės dažnai prašo, kad klientų aptarnavimo specialistas su jais pabendrautų telefonu, kol bus rodomas filmas ar pranešamos naujienos.

Sporto aistruoliai kartais neturėdami galimybės stebėti transliuojamų rungtynių negali nusėdėti vietoje, todėl savo televizijos operatoriui skambina klausti rezultato.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.