Serialo „Strėlė“ antrasis sezonas dar labiau remsis komiksais

Specialiai lrytas.lt, San Diegas

Daugiau nuotraukų (1)

Vainius Eiva

Jul 24, 2013, 8:23 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:28 PM

Vienoje didžiausių San Diego parodų rūmų salėje susirinko kelių šimtų gerbėjų minia, kad galėtų pamatyti pamėgto, naujo serialo „Strėlė“ („Arrow“) antrojo sezono pristatymą su pagrindiniais aktoriais.

Pristatymo metu visa serialo kūrybinė grupė pasidalino įspūdžiais po pirmojo ir itin sėkmingo sezono, taip pat papasakojo, ko galima tikėtis antrajame sezone ir aptarė veikėjų likimus po paskutinių matytų įvykių.

„Veiksmas tęsis praėjus 5 mėnesiams po pastarųjų įvykių. Starlingo miestas bus dar labiau nusiaubtas ir visų veikėjų gyvenimai per tiek laiko neatpažįstamai pasikeis“, – sakė serialo prodiuseris Gregas Berlantis. Pasak jo, kūrėjai ir scenaristai nusprendė priartėti prie „Žaliosios strėlės“ („Green arrow“) komiksų, taip dar labiau nudžiuginant gerbėjus. „Pristatymo klipe buvo matyti, kuo Oliveris nori tapti. Ir jis nebenori būt vadinamas Gobtuvu“, – šyptelėjo G. Berlantis.

„Strėlės“ scenaristas Andrew Kreisbergas atskleidė dar daugiau detalių apie serialo eigą. „Gobtuvas buvo pranykęs 5 mėnesius ir niekas nežinojo, kur jis dingęs. Net tie, kurie žinojo tikrąją tapatybę. Šį sezoną Oliveriui tvarkytis mieste padės dar keli superherojai. Taip pat, pirmojo sezono pabaigoje matėme, kad detektyvas Kventinas Lansas turėjo bėdų dėl savo sprendimo, taigi matysime, kaip pakryps jo karjera. Kai kurių veikėjų gyvenimai pakryps dar kita vaga. Moirai dabar bus sunku atsigauti, nes jos pavardė bus siejama su masinėmis žudynėmis, o Tėja imsis vadovauti Oliverio naktiniam klubui“, – pasakojo A. Kreisbergas.

Pagrindinį serialo veikėją Oliverį Kviną įkūnijantis Stephenas Amellis buvo patenkintas serialo sėkme ir prasitarė apie tai, ką žiūrovai galės pamatyti ateityje. „Viskas, ką nuo šiol darys Oliveris, bus vardan jo draugo Tomio. Jis vis dar graušis, kad visi jo veiksmai privedė prie Tomio žūties. Taigi, Oliveris nenorės grįžti į savo „linčiuotojo“ vaidmenį. Bus įdomu pamatyti, kaip kolegos jį įkalbinės sugrįžti prie ankstesnės veikos“, – sakė S. Amellis. Aktorius išdavė, kad sunkiausia filmuojantis yra ne vaidinti, o laukti, kol bus uždėtas visas grimas. „Man reikia sėdėti apie 2,5 valandos, kol ant manęs bus išpieštos visos tatuiruotės ir užklijuoti randai. Vaidinti būna vienas juokas, kai dialogai yra taip lengvai parašyti“, – pasakojo aktorius.

„Po tiek laiko viskas bus labai pasikeitę, bet Diglas bus vis dar ištikimas Oliveriui. Pradžioje Diglui atrodė, kad taip žudyti žmonių negalima. Vėliau jis ėmė galvot, kad gal ir galima, jei yra rimta priežastis. Taigi, viskas keičiasi. Išlieka tik ištikimybė. Ir taip kuriamas mano veikėjas“, – pasakojo Oliverio Kvino padėjėją ir apsaugininką Džoną Diglą vaidinantis Davidas Ramsey‘is.

Pristatymo viduryje į sceną žengė vieną iš blogųjų veikėjų Juodąją strėlę vaidinantis Johnas Barrowmanas. Susilaukęs daug ovacijų aktorius prasitarė, kad kitą sezoną jo veikėjas gali sugrįžti į serialą. „Mes žinome, kad nutiko, bet aš būčiau be galo laimingas, galėdamas vėl prisijungti prie šios komandos. Žinoma, jei mane pakvies prisijungti“, – sakė J. Barrowmanas.

Dar vienas iš serialo kūrėjo išdavė, kokie blogiukai laukia žiūrovų antrajame sezone. „Žiūrovai galės išvysti Sebastianą Bladą, kurį vaidins Kevinas Alejandro, Deadshotas, kurį vaidins Michaelas Jai White‘as. Daugiau galėsite sužinote artimiausiu metu, nes kol kas dar galutinai visko nebaigėme daryti“, – dėstė scenaristas ir prodiuseris Marcas Guggenheimas.

Naujasis serialo sezonas pasirodys jau šių metų rudenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.