Penktąjį sezoną laida „Gyvenimas yra gražus“ pasitiks nauju amplua

Nauja 3D grafika, moderni studija, daugiau dinamikos ir platesnis temų spektras – kaip tik taip atrodys populiariosios laidos „Gyvenimas yra gražus“ naujasis sezonas. Penktus metus TV3 televizijos eteryje žiūrimiausiu laiku rodomo gyvenimo būdo projekto kūrėjai žada ne vieną staigmeną.

Penktąjį sezoną laida „Gyvenimas yra gražus“ pasitiks nauju amplua.<br>TV3
Penktąjį sezoną laida „Gyvenimas yra gražus“ pasitiks nauju amplua.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2013, 11:56 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:29 PM

„Keičiame ne tik rūbą, bet ir plečiame turinį. Per penkerius gyvavimo metus pelnėme tiek žiūrovų, tiek savo herojų pasitikėjimą. Vis daugiau garsenybių sutinka pateikti mūsų laidos žiūrovams asmeniškiausias išpažintis, atverti savo namų duris ar įsileisti mūsų filmavimo kameras į intymiausias šventes, todėl naująjį sezoną rodysime dar daugiau išskirtinių lietuviškų istorijų ir akimirkų iš mūsų šalies įžymybių gyvenimo“, – žada TV3 žiūrovų dvejus metus mylimiausia pramogine laida išrenkamos laidos „Gyvenimas yra gražus“ vedėjas ir kūrėjas Edvardas Žičkus. Pagarbą ir pasitikėjimą pelniusio projekto rengėjai taip pat tikina, kad laida ir toliau rodys interviu su pasaulio įžymybėmis, bei išduoda paslaptį, kad jau rudenį ketina į Lietuvą parvežti išskirtinį pasakojimą apie žvaigždę, su kuria susitikimas vers pavyduliauti ne tik visos Lietuvos, bet ir Europos žiniasklaidą.

„Bus bomba“, – užtikrina šypsodamasis ne vieną įžymybę kalbinęs Edvardas, ką tik išlipęs iš lėktuvo, nuskraidinusio „Gyvenimas yra gražus“ vedėją į vieną egzotišką kraštą. Kas ten jo laukia? Intriguojanti tema laidai ar užtarnautas poilsis? Ilgametis „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas tik plačiai šypsosi ir primena: „Verta laukti rudens ir naujojo TV3 sezono!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.