Šeštasis „Anarchijos sūnų“ sezonas – gaujos gyvenimas po drastiškų pokyčių

San Diege vykusioje parodoje „Comic Con 2013“ aptarti penktąjį ir pristatyti jau šeštąjį griausmingo serialo sezoną apie baikerių gaujos ir šeimos gyvenimą „Anarchijos sūnūs“ susirinko visi pagrindiniai aktoriai ir režisieriai. Sausakimšoje didžiausioje parodų rūmų salėje prie stalo susėdo Ronas Perlmanas, Charlie‘is Hunnamas, Katey Sagal, Markas Boone jaunesnysis, Theo Rossis ir kiti serialo veikėjus įkūniję aktoriai kartu su prodiuseriais.

Daugiau nuotraukų (1)

Vainius Eiva

Jul 27, 2013, 1:44 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:55 PM

Vienas iš serialo kūrėjų Kurtas Sutteris pasakojo, kad kūrybinė grupė po penktojo sezono finalo nedarė ilgos pertraukos. „Šeštąjį sezoną pradėjo filmuoti praėjus penkioms dienoms. Norėjome išlaikyti tą slogią nuotaiką, kuri liko po pastarųjų įvykių. Iš tiesų, tai, ką parodėme žiūrovams, šokiravo ne tik juos. Mums patiems buvo be galo sunku išgyventi visus pasikeitimus“, – savo potyrius pasakojo K. Sutteris.

Paklaustas, kiek dar ketina tęsti istoriją apie metaliniais žirgais važinėjančius veikėjus, prodiuseris nepanoro pateikti tikslaus atsakymo. „Nesame tikri, kiek dar galima gvildenti šią istoriją. Kaip ir viskas, šis serialas galiausiai pasieks galutinį tašką. Nežinom, ar šis sezonas bus paskutinis, ar bus daugiau, bet tol, kol dar turime ką parodyti, rodysime“, – sakė K. Sutteris.

„Tai, kaip vystėsi visi įvykiai penktojo sezono pabaigoje, mane labai paveikė. Ne tik mano heroję, bet ir mane pačią. Buvo be galo sunku vaidinti išdavimą. Mačiau, kaip Ronui buvo sunku suprasti, kad jo veikėjas yra išduodamas. Kelios paskutinės scenos buvo labai jausmingos ir skausmingos. Mano veikėja visada buvo ištikima, lyg ramstis, kuriuo Klėjus visada pasikliauti ir neabejoti. Toks veiksmas tiesiog sužlugdė jį“, – dėstė aktorė K. Sagal, įkūnijusi Klėjaus žmoną Džemą.

Tuo tarpu aktorius R. Perlmanas nedaugžodžiaudamas apibūdino savo veikėjo jausmus po išdavystės. „Jis labai ilgai buvo lyderis ir valdė baime. Klėjus buvo laikomas lyg geru šachmatų žaidėju, galinčiu numatyti visų veiksmus penkiais ėjimais į priekį, tačiau Džemos išdavystė buvo visai netikėta. Taigi, Klėjus dabar yra visiškai sužlugdytas ir nesupranta, kaip jis gali išbūti be valdžios. Ar Klėjus bandys atgauti valdžia? Nežinau, gal“, – sakė aktorius.

Pagrindinį serialo veikėją „Džeksoną Džiaksą" Telerį įkūnijantis aktorius Charlie‘is Hunnamas pasakojo, kad penktasis sezonas jo veikėjui buvo pats sunkiausias iš visų buvusių. „Buvo labai daug įvykių, pakeitusių Džiaksas gyvenimą. Man dar dabar sunku atsigauti nuo šoko, kurį patyriau sezono pabaigoje. Džiaksas išgyveno ne tik tą išdavystę. Jis prarado ir savo geriausią draugą Kibsą, taip pat tapo visos gaujos lyderiu ir savo šeimoje – tėvu.

Džiaksą užklupo visa įvykių virtinė, su kuria jis visaip bando susitvarkyti. Dabar jį slegia didžiulė atsakomybės našta, bet, manau, kad viskas baigsis geruoju. Žinoma, ateityje turėti įvykti susidūrimas su Klėjumi, o tai neišeis į gerą, bet dabar Džiaksas apie tai negalvoja, nes jis turi išlaikyti gaują, kad ji išliktų stipri. O kur dar rūpestis naujuoju šeimos nariu“, – sakė Ch. Hunnamas.

Pristatymo pabaigoje serialo kūrėjas ir prodiuseris K. Sutteris pasakė ir džiugią žinią visiems susirinkusiems gerbėjams. Kartu su nauju, šeštuoju sezonu bus pradėtas leisti ir „Anarchijos sūnų“ komiksas, kuriame bus pasakojama ne ta pati istorija, matyta TV ekranuose, o greta vykstantys įvykiai, papildantys visą istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.