„Humoro klubo“ vyrukai žada įsimintinas parodijas

Praėjusią savaitę žiniasklaidą apskriejo žinia apie naujojo TV3 televizijos sezono premjerą „Humoro grandų šou“, suvienysiančią žinomiausius, talentingiausius Lietuvos humoristus. Premjeros vedėju taps vienas populiariausių šalies humoristų Vitalijus Cololo, o su juo pasirodys gausus būrys komikų, puikiai pažįstamų tiek jaunajai, tiek vyresnei žiūrovų kartai. Vienas gardžiausių TV3 naujienos kąsnelių – į eterį grįžtantys „Humoro klubo“ vyrukai.

„Humoro klubo“ vyrukai žada įsimintinas parodijas.<br>TV3
„Humoro klubo“ vyrukai žada įsimintinas parodijas.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2013, 2:21 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:08 PM

Po „Humoro grandų šou“ stogu įsikursianti ,,Humoro klubo“ komanda – kultiniai jaunieji humoristai Mantas Katleris, Justinas Jankevičius, Domas Raibys, Dominykas Klajumas ir Vaidotas Šiožinis kiekvieną savaitę paruoš iki ašarų juokingus, pasaulyje itin populiarius stand up comedy pasirodymus.

„Džiaugiuos, kad vėl galėsiu TV3 eteryje rodyti stand up comedy šou. Mano misija šioje laidoje – dar labiau populiarinti šį žanrą Lietuvoje ir siekti, kad be jo neapsieitų nė viena televizijos laida. Ketverius metus treniravausi, manau, gerokai patobulėjau nuo tada, kai pirmą kartą pasirodėme eteryje“, – sako M. Katleris.

Pasak humoristo, visame pasaulyje šis žanras dabar itin populiarus: „Penktadienio vakarai didžiausiose pasaulio televizijose skirti stand up comedy žvaigždėms, apžvelgiančioms, pavyzdžiui, savaitės įvykius. Šio žanro humoristai nuolat rengia pasirodymus pokalbių laidose ir linksmina publiką pastebėjimais įvairiausiomis temomis. Smagu, kad TV3 nepabijojo įsileisti šio žanro. Mūsų pasirodymai kiekvienoje „Humoro grandų šou“ laidoje, manau, yra puiki mintis, garantuojanti projektui sėkmę“.

Į kiekvieną laidos filmavimą rinksis žinomiausi Lietuvos pramogų pasaulio veidai, nekantraudami sužinoti, ką naujo iškrės „Humoro klubo“ virtuozai. „Būkite tikri, mūsų televizijos ir scenos žvaigždėms bus progų skaniai pasijuokti ne tik iš kolegų, bet ir iš savęs“, – žada „Humoro klubo“ vaikinai, tikinantys, kad nepatingės sukurti skandalingų žvaigždžių, populiarių televizijos projektų ar politikų parodijų.

Geriausi šalies komikai susiburs po viena vėliava, o žiūrovus prie ekranų trauks įspūdinga pramoginė laida „Humoro grandų šou“ jau netrukus, naujajame TV3 sezone. Humoro virtuozai, į kurių pasirodymus susirenka pilnos arenos žiūrovų, kiekvieną savaitę sprogdins po naują humoro užtaisą, nuvysiantį šalin rudeninę depresiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?