Merūnas pasibaisėjo Austrijos moterų išvaizda

Jau visas pasaulis žino, kokios gražios moterys gyvena Lietuvoje. Pasirodo, ne tik gražios, bet ir talentingos – tuo jau rugsėjį galės įsitikinti LNK muzikinio televizijos projekto „Lietuvos balsas“ žiūrovai. Dėl pačių talentingiausių ne juokais susiginčijo projekto mokytojai Donatas Montvydas, Katažina Nemycko, Inga bei Arūnas Valinskai ir Merūnas Vitulskis. Pastarasis išdrįso palyginti lietuvaičių ir austrių grožį.

Pasak Merūno, Austrijoje itin paprasta supainioti, ar gatvėje prasilenkei su vyru ar moterimi.<br>D. Umbrasas
Pasak Merūno, Austrijoje itin paprasta supainioti, ar gatvėje prasilenkei su vyru ar moterimi.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2013, 3:21 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:05 PM

„Man reikia įkvėpti oro... Negaliu nustot šypsotis... Prieš 5 valandas Lietuvoje nusileido mano lėktuvas iš Austrijos. Žinokite, ten situacija dėl moterų grožio yra labai bloga“, – vos tvardydamas emocijas prieš scenoje stovinčią talentingą ir seksualia išvaizda apsiginklavusią „Lietuvos balso“ dalyvę, ištarė Merūnas.

Pasak „Lietuvos balso“ mokytojo, Austrijoje, kur jam tenka dažnai lankytis darbo reikalais, itin paprasta supainioti, ar gatvėje prasilenkei su vyru ar moterimi.

Trumpa, tigrinių raštų motyvais marginta suknele pasipuošusiai, tačiau užtikrintais vokaliniais duomenimis mokytojus sužavėjusiai projekto dalyvei teko išgirsti Merūno verdiktą: „Jei pasirinktumėte ne tokią provokuojančią išvaizdą, kuklumas galėtų būti fantastinis jūsų privalumas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.