Naujame TV šou dėl Džuljetos vaidmens grumsis ir „X Faktoriaus“ laimėtoja G. Vokietytė

Trečiadienio vakarą vienas Vilniaus senamiesčio kiemas virto nesenstančios Romeo ir Džuljetos meilės istorijos scena. Balkone arijas dainavo pretendentai atlikti šiuos vaidmenis, kurie grumsis rugsėjį prasidėsiančiame naujame TV3 šou. Tarp kandidatų atlikti pagrindinius lietuviškos roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ vaidmenis – ir šįmet „X Faktorių“ laimėjusi atlikėja Giedrė Vokietytė, ir prieš keletą metų TV talentų konkurse atrastas Ilja Aksionovas.

Renginio akimirka.<br>J. Stacevičius
Renginio akimirka.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-07-31 21:10, atnaujinta 2018-03-02 11:35

Naujojo TV projekto pristatymas priviliojo būrius žinomų žmonių – susidomėję projekto prodiuserių kalbų klausėsi TV laidų vedėjai Vytaras Radzevičius, Agnė Jagelavičiūtė ir Daiva Tamošiūnaitė – Budrė, aktorė Nijolė Narmontaitė, dainininkas Donatas Montvydas, grupės ŽAS narys Linas Zareckas – Choras.

Kviestinei publikai buvo pristatyta ambicinga naujo projekto idėja. Balkone, kuris figūruoja ir Romeo ir Džuljetos istorijoje, arijas iš Kęstučio Antanėlio roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ atliko keletas dainininkų.

Rudenį startuojančiame šou grumsis dvidešimt atlikėjų – dešimt scenos žvaigždžių ir dešimt mažiau žinomų vokalistų, užsiregistravusių projekto atrankoje.

Jiems teks atlikti įvairių žanrų muziką, demonstruoti aktorinius ir choreografinius sugebėjimus. Projekto eigoje TV žiūrovai atrinks Romeo ir Džuljetos vaidmenų atlikėjus, kurie dalyvaus įspūdinguose naujuose roko operos pastatymuose – gruodžio 10 dieną Kauno „Žalgirio“, o gruodžio 15 dieną – Vilniaus „Siemens“ arenoje.

„Esu labai patenkintas šiuo sumanymu. Iš viso roko operoje – apie 20 vaidmenų. Projekte bus atrinkti Romeo ir Džuljeta, o kiti – jau parinkti“, - sakė roko operos autorius K. Antanėlis.

Režisierius Kęstutis Jakštas pristatė vieną pastatymuose tikrai dainuosiantį atlikėją – grupės „Rondo“ lyderį Aleksandrą Ivanauską. Tiesa, kol kas neatskleista, kuris vaidmuo jam teks.

„Dar prieš metus pradėjome planuoti, koks bus šimtasis mūsų kompanijos projektas. Šis – labai tinkamas tokiai progai pažymėti“, - sakė šou kartu su bendražygiais iš prodiuserių kompanijos „TymDrym“ kuriančios įmonės „Videometra“ vadovas Rolandas Skaisgirys.

Žadama, kad muzikinį šou „Romeo ir Džuljeta“ kurs žymiausi savo sričių meistrai – garsiausi šalies aktoriai, scenos meistrai, choreografai ir kostiumų dailininkai, patyrę muzikos prodiuseriai ir režisieriai.

Padedami profesionalių šokėjų ir gyvo orkestro, pretendentai į vaidmenis kurs įspūdingus, kvapą gniaužiančius muzikinius bei choreografinius numerius, kuriuos TV3 žiūrovai galės ne tik stebėti, bet ir vertinti. Kiekvienos laidos metu žiūrovai atsisveikins su dviem dalyviais – vyru ir moterimi, pretenduojančiais į svajonių vaidmenis.

Beje, panaši idėja jau buvo sėkmingai išbandyta užsienyje – pernai tokiu būdu pagrindinio vaidmens atlikėją naujam roko operos „Jėzus Kristus superžvaigždė“ pastatymui išrinko garsusis britų kompozitorius Andrew Lloydas Webberis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.