„Pop Ladies“ narė L.Mondeikaitė pretenduoja tapti naująja Džuljeta

Meilė ir aistros, gražiausios dainos ir šampano purslai – visa tai buvo galima pamatyti trečiadienio vakarą surengtame antrajame naujos lietuviškos roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ pristatymo vakarėlyje. Simboliškai istorijos pasakojimą Veronoje imituojančiame balkone pasirodė pretendentai į pagrindinius vaidmenis – žavioji Džuljeta ir romantiškasis Romeo.

Dainininkė Liepa Mondeikaitė.<br>T. Bauro nuotr.
Dainininkė Liepa Mondeikaitė.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Aug 7, 2013, 9:06 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:12 AM

Dėl Džuljetos vaidmens kovojo dainininkė, grupės „Pop Ladies“ narė Liepa Mondeikaitė. Pasipuošusi dailia šviesia suknele ji tiesiai iš balkono visiems praeiviams užtraukė balsingą ariją. Aplinkiniai juokavo, kad vaizdas iš tiesų primena legendinės meilės tragedijos scenas. Pasak jų, skirtumas tik tas, kad anksčiau nebuvo tatuiruočių. Būtent tokia, iliustruojanti naujo projekto logotipą, tarsi sėkmės simbolis puošė dainininkės ranką.

Naująja Džuljeta pretendavo tapti ir buvusi projekto „Lietuvos talentai“ dalyvė, Petro Daunio mergina Milda Rasilavičiūtė. Už kelių dienų pilnametystę švęsianti mergina, paklausta, ar ketina čia sutikti tikrąjį Romeo, juokavo, kad būtent to ji čia ir atėjo.

Tuo tarpu dėl vyro vaidmens projekte nusprendė dalyvauti kadaise taip pat Romeo arijas dainavusio Povilo Meškėlos mokinys Tadas Juodsnukis. Ilgaplaukis vaikinas iš Prienų buvo konkretus - jis atėjo laimėti, tačiau vesti laimėjusios merginos neketina.

Iš balkono žodį tarė ir vienu profesionaliausių šių dienų kompozitoriumi vadinamas Deivydas Zvonkus. Tačiau jis įrodė, kad kuo puikiausiai geba kurti ne tik muziką, bet ir eiles. Iki renginio likus vos 53 minutėms jis spėjo parašyti eiliuotą pasakojimą apie būsimą miuziklą.

Drauge su būsimais atlikėjais į projektą įsitraukė ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Rainys bei aktorė Milda Štakėnaitė. Šokio ritmu išsimaudžiusi specialioje, šampano pripildytoje, vonioje ji išniro varvančiais drabužiais ir užbaigė šokį poroje su M.Rainiu. Tai buvo vienas įspūdingausių vakaro momentų, priminęs tikruosius Romeo ir Džuljetą.

Nepaisant to, M.Štakėnaitė projekte toliau nedalyvaus o M.Rainys gavo kitas pareigas – jis bus specialus reporteris, kuriam teks ne tik bendrauti su miuziklo dalyviais, bet ir informuoti televizijos žiūrovus apie labiausiai intriguojančias projekto užkulisių akimirkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.