K.Nemycko koncertų grafikas: vieną dieną – Palanga, kitą - Varšuva

Nors jau rugsėjo pradžioje LNK eteryje startuosiantis muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ reikalauja maksimalaus įsitraukimo, darboholike save vadinanti šou mokytoja Katažina Nemycko nenustoja stebinti visuomenės. Ir ne tik tautiečių, bet ir plačios Europos gyventojų – moteris intensyviai koncertuoja kaimyninėse šalyse, kur jos vis prašoma sugrįžti.

K.Nemycko geba dainuoti penkiomis kalbomis.<br>LNK nuotr.
K.Nemycko geba dainuoti penkiomis kalbomis.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2013, 2:30 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:35 AM

„Ypač padaugėjo koncertų Lenkijoje. Labai dėl to džiaugiuosi. Neseniai koncertavau Varšuvoje, Poznanėje, Krokuvoje, Radome, Kelce, Katovicuose - miesto šventėse, lauko estradose, koncertuose, įvairiuose renginiuose. Savo solinę programą pristačiau Rusijoje, Baltarusijoje“, – pasakoja energija spinduliuojanti moteris.

Katažina dainuoja net penkiomis kalbomis: lietuvių, lenkų, rusų, ukrainiečių ir baltarusių.

„Užsieniečiai labiausiai laukia lietuviškų dainų. Matyt jiems įdomi mūsų kalba ir kultūra“, – svarsto mokytoja.

Paprašyta palyginti lietuvių ir užsieniečių publiką K.Nemycko šypsosi: „Žinote, kai žmonės ateina į koncertus atsipalaiduoti ir gerai praleisti laiką, jie nori dar. Net Deivydas mane pagyrė, kad publikai save atiduodama šimtu procentų, nusipelnau ilgų plojimų“.

Be to, kad dainuoja įvairiomis kalbomis, soliniuose koncertuose Katažina dar ir šoka – ji paruošusi kelis numerius su profesionaliomis šokėjomis. Atvykę į jos koncertus išgirs dainininkės kūrybos dainas – perdainuotų dainų K.Nemycko į solinius koncertus stengiasi neįtraukti.

„Šį rytą peržiūrėjau savo grafiką: vieną dieną koncertas Palangoje, kitą – Lenkijoje, trečią vėl Lietuvos pajūryje. Laiko miegui beveik nelieka, tačiau reiks pasistengti labiau save saugoti“, – žada „Lietuvos balso“ mokytoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.