Trys žinomos damos ieškojo adrenalino

Vienintelė laida Lietuvoje apie ekstremalų sportą „Adrenalinas“ ištisą vasarą dirbo tam, kad TV6 žiūrovai kiekvieną sekmadienį sužinotų ekstremalų pasiekimus Lietuvoje ir visame pasaulyje. Naujausioje laidoje – net trys žinomos merginos, trokštančios adrenalino.

Indrė ir Gabrielė išbandė vandenlentes.<br>TV6 nuotr.
Indrė ir Gabrielė išbandė vandenlentes.<br>TV6 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2013, 6:57 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:04 AM

Aktorė Indrė Stonkuvienė ir modelis, žurnalistė Gabrielė Martirosianaitė savo jėgas išbandė ant vandenlenčių.

„Indrei taip puikiai sekėsi, kad net jos vyras užpavydėjo ir juokais grasino skyrybomis. Gabrielė įveikė savo baimę ir galiausiai elegantiškai nuplaukė“, – pasakoja „Adrenalino“ vedėjas Mindaugas Ponomariovas.

Gabrielė, Mindaugo paklausta, kas lengviau – vaikščioti podiumu ar čiuožti vendenlente, ji pasirinko podiumą: „Nors visą dieną vaikščioti su aukštakulniais nėra lengviausias užsiėmimas, bet vandenlentė tikrai reikalauja nemažai fizinių pastangų, tenka nugalėti savo baimę. Išgėriau bent pusę Nevėžio vandens. Bet dar pora kartų pasitreniravusi neabejoju, kad susidraugausiu ir su šia lenta“.

Trečioji dama – dainininkė Justė Starinskaitė. Kaip jai sekėsi, paaiškės TV6 eteryje. „Adrenaline“ laukia pasakojimas apie lenktynes Nemuno žiede. Čia žiūrovus „vežios“ laidos draugas, profesionalus lenktynininkas Tauras Tunyla. Justė važiuodama bandys dainuoti, bet jai tai sunkiai seksis dėl apėmusios baimės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.