LNK naujajame sezone – pasaulinės Holivudo serialų premjeros

Naujajame LNK sezone su šūkiu „Aistra nugalėti“ kartu su didžiausiu kulinariniu šou „Skonis“, antruoju „Lietuvos balso“ sezonu, Sočio olimpinėmis žaidynėmis, šokių ant ledo projektu „Dancing on Ice“, žiūrovai išvys naujausių Holivudo studijų serialų premjeras.

LNK naujajame sezone – pasaulinės Holivudo serialų premjeros.<br>LNK nuotr.
LNK naujajame sezone – pasaulinės Holivudo serialų premjeros.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-12 12:52, atnaujinta 2018-03-02 00:17

Vienas iš labiausiai laukiamų premjerų – „Juodasis sąrašas“ („The Black List“) , kuris Jungtinėse Amerikos Valstijose bus pradėtas rodyti rugsėjo 23-iąją dieną, o Lietuvos žiūrovai šį mistinį trilerį galės išvysti visai netrukus po pasaulinės premjeros. Tai įtempto veiksmo serialas, kurio siužetas įtrauks nuo pat pirmosios serijos. Ilgus metus buvęs valstybinis agentas Raymondas Reddingtonas (akt. James Spaderis – „Auksinio gaublio“, Kanų festivalio ir daugkartinis „Emmy“ laureatas) buvo geidžiamiausias FTB nusikaltėlis. Jo kontaktai su kitais kriminalinio pasaulio autoritetais raizgėsi aplink visą pasaulį. Tačiau jis mįslingai pasiduoda FTB ir nusprendžia jiems pasiūlyti bendradarbiauti. Tiesa, su viena sąlyga – į padėjėjas turi gauti ką tik FTB pradėjusią dirbti žavią Lizą, kurią jis išmokys galvoti kaip nusikaltėliai ir padarys tikra blogiukų gaudymo žvaigžde.

Taip pat LNK ekranuose naujajame sezone „Aistra nugalėti“ – serialas „Alkatrasas“ („Alcatraz“), kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka Holivudo žvaigždė Samas Neillas („Juros periodo parkas“, „Merlinas“) . 1963–aisiais kovo 21-ąją dieną iš garsiojo Alkatraso kalėjimo be jokio pėdsako dingsta 256 kaliniai bei 46 sargai. Valstybė nuslepia, kad iš saugiausio pasaulio kalėjimo dingo tiek daug žmonių, ir apsimeta, kad juos perkėlė į kitą kalėjimą. Tačiau vienas jaunas San Francisko policijos pareigūnas sužino tikrąją tiesą. O keisčiausia, kad visi kaliniai, dingę iš Alkatraso, pradeda grįžti į šiandieninį San Franciską po vieną, siekdami tęsti savo kriminalinę veiklą. Žiūrovų laukia dar vienas kietas perliukas – serialas „Mafijos daktarė“ („Mob doctor“) apie jauną chirurgę, kuriai už brolio skolas tenka atlikti pačius nešvariausius darbelius, kai to paprašo mafija. Tad jauna moteris laisvu nuo darbo ligoninėje metu padeda nusikaltėliams ištraukti kulkas iš kūnų, paslėpti nužudymus bei gydo sužeistus mafijos atstovus. Tačiau moteris jaučiasi pakliuvusi į spąstus. Ar jai pavyks išsivaduoti iš mafijos gniaužtų?

Kita LNK premjera, kurios laukia viso pasaulio žiūrovai – tai „Sekso magistrai“ („Masters of Sex“), serialas apie mokslininkus, kurių dėka kilo seksualinė revoliucija. Jie vieni iš pirmųjų pradėjo kelti svarbius klausimus apie žmonijos seksualumą. Tai tikra istorija pagrįstas serialas apie mokslininkus Wiliamą Masterį bei Virginiją Johnson. LNK žiūrovai galės stebėti jų neįprastus gyvenimus, kuriuose persipins romantika, pop kultūra bei asmeninio gyvenimo intrigos.

„Necessary roughness“ (angl. Būtinas grubumas) – premjerinis serialas apie moterį, gyvenusią svajonių pasaulyje. Ji turėjo šaunų vyrą, gražų namą, du puikius paauglius vaikus ir dirbo psichoterapeute. Tačiau išaiškėjus vyro neištikimybei, visas tobulas moters pasaulis subirs į šipulius. Tuomet ji ras darbą, kuriame ko jau ko, bet karštų vyrukų tikrai netrūks. Ji taps amerikietiškojo futbolo komandos terapeute, ir padės spręsti sportininkams iškylančias problemas, kurios, kaip pamatysite, bus ir žiauriai juokingos, ir ypač rimtos.

Ir, aišku, naująjį sezoną LNK žiūrovų lauks jų pamilto serialo „Mentalistas“ naujausias, šeštasis sezonas, kurio pasaulinė premjera įvyks tik rugsėjo 29-ąją. Sklando gandai, kad tai gali būti paskutinis šio kultinio serialo sezonas, kuriame bus pagaliau atskleistos ilgai slėpta siužeto atomazga. Serialo kūrėjai žada, kad jau šiame „Mentalisto“ sezone paaiškės, kas yra Raudonasis Džonas, serijinis žudikas, kurį aiškiaregys Patrikas Džeimsas ir jo partnerė bandė nesėkmingai pagauti jau penkis kultinio „Mentalisto“ sezonus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.