Policijos pareigūno tikslas – kruvinas kerštas

„Lietuvos ryto” TV rodo dar vieną veiksmo trilerį su nesunaikinamuoju akmeninio veido kovotoju Jasonu Stathamu „Partneriai mirti”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 8:40 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:25 PM

Stilingą trilerį, kuriame susipina įvairūs kautynių metodai ir stiliai, sukūrė popmuzikos klipų režisierius Phillipas Atwellas. Jis yra kūręs videoklipus reperiams Eminemui, 50 Cent ir kitiems.

Ph.Atwellas režisavo policinį serialą „Skydas” (rodė LNK), pasižymintį ypač šiurkščiomis kruvinomis scenomis. Filmas „Partneriai mirti” („War”) – jo debiutas didžiajame kine.

Nežinomo samdomo žudiko kulkos pakerta FTB agentą Tomą Louną (Terry Chenas) ir jo šeimą. Tragiškai žuvusio sąžiningo pareigūno partnerį Džeką Krofordą (J.Stathamas) apsėda keršto demonas. Jis trokšta bet kokia kaina rasti šaltakraujišką žudiką ir užsakovus.

Džekas ryžtasi aukoti gyvenimą tam, kad surastų dėl nežinomų priežasčių atsiskyrusį nuo visuomenės žudiką profesionalą. Jis ištyrinėja nusikaltimo pėdsakus, surenka smulkiausius įkalčius, įdėmiai išklauso liudininkų informaciją ir lengvai prisikasa iki liūdnai pagarsėjusio nesugaunamo žudiko, pravarde Niekšas (Jet Li).

Tačiau Džekas greitai pats įklimpsta į išdavysčių, melo ir kaltės liūną.

Niekšas puikiai suvokia, kad yra ieškomas, todėl neketina ilgai slėptis šešėlyje ir gyventi nuolatinėje baimėje. Jis imasi atsakomųjų veiksmų ir išprovokuoja karą tarp dviejų nuolat nesutariančių Azijos nusikaltėlių grupuočių.

Triados mafijos bosas Čanas (Johnas Lone’as) surenka aršius automatais apsikarsčiusius savo smogikus. Jie stoja į nuožmią kovą su kardais ginkluotais jakudzomis profesionalais, kuriems vadovauja tatuiruotėmis išsimarginęs valdovas Širas (Ryo Ishibashi). Kruvinas, žiaurus ir nenuspėjamas mūšis prasideda.

Kai kovos sūkuryje pagaliau kumščius suremia Džekas ir Niekšas, pradeda aiškėti kraupūs ir netikėti jųdviejų praeities faktai.

„Lietuvos ryto” TV, 21.25 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.