Atskleistas vienas projekto „Romeo ir Džiuljeta“ vedėjų, pristatyti dar keli šou dalyviai

Sostinės Užupio rajono meno inkubatoriaus kiemelis priminė Veronoje esantį rašytojo Williamo Shakespeare'o herojės Džiuljetos sodą. Čia vyko trečiasis TV3 televizijos muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ pristatymo vakaras. Susirinkusi publika išvydo dar kelis pretendentus užimti pagrindinius vaidmenis šiame televizijos šou. Svečių laukė ir dar viena staigmena.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 21, 2013, 10:03 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:52 PM

Dėl pagrindinių – Romeo ir Džiuljetos vaidmenų iš viso varžysis 10 gerai žinomų ir 10 mažai girdėtų dainininkų. Šį kartą savo talentą ir troškimą dalyvauti muzikiniame projekte pademonstravo laidos „Lietuvos talentai“ dalyvė Raminta Naujanytė. Pasipuošusi ilga balta suknele ir įlipusi į kieme esantį balkonėlį mergina pademonstravo savo dainavimo sugebėjimus. Visai netrukus balkone pasirodė dar viena žavi mergina – atlikėja Vilija Matačiūnaitė. Abi merginos atliko bendrą kūrinį.

Renginio vedėjo Mindaugo Rainio paklausta, ar Raminta įsivaizduojanti save tikra Džiuljeta, mergina patikino, kad geresnės Džiuljetos už ja nerasi. Šiame muzikiniame projekte mergina vylėsi sutikti ir Romeo. „Ar tikiu meile iš pirmo žvilgsnio? Žinoma! Iš pirmo, iš antro ir iš trečio. Visos meilės yra nuostabios“, - kalbėjo R.Naujanytė.

V.Matačiūnaitė nustebino susirinkusius – dalyvauti šiame muzikiniame projekte suviliojo solidus honoraras. „Daug pinigų pasiūlė...“, - kiek sutrikusi ištarė Vilija. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad V.Matačiūnaitė muzikiniame šou nepretenduoja užimti Džiuljetos vaidmens. Mergina tapo šio projekto vedėja. Kas jai asistuos, muzikinio šou vedėjai dar neatskleidžia. 

„Man tai bus nemažas iššūkis, su kuriuo tikrai susitvarkysiu. Tikiuosi pasirodyti ne tik kaip talentinga dainininkė, bet ir kaip perspektyvi, nauja televizijos žvaigždė“, - nusijuokė Vilija.

Visų dėmesys netrukus nukrypo į du jaunus vyrus.

Balkone pasirodė atlikėjas, merginų numylėtinis Vaidas Baumila ir buvęs ansamblio „Lietuva“ choristas Vytautas Jurgelevičius. Pastarojo istorija – iš tiesų šokiruojanti. V.Jurgelevičius buvo garsaus dainų ir šokių ansamblio choristas, nuo vaikystės sirgo cukriniu diabetu. Vėliau vaikiną ištiko ir kita neganda – jis susirgo onkologine liga. Apie tai sužinojęs ansamblio vadovas vyrą atleido. „Dainuoti – tai ne plytas kilnoti“, – teigia pretendentas į išsvajotąjį Romeo vaidmenį. Į šį projektą Vytautas ateina įrodyti, kad jokios ligos nei jokie stereotipai negali palaužti žmogaus ir sužlugdyti svajonių.

Dainininkas V.Baumila patikino, kad dalyvauti šou panoro dėl savo aistros dainuoti miuzikluose. Paklaustas, ar mano, jog jo žinomumas padės jam užimti pagrindinį Romeo vaidmenį, Vaidas nedrįso spėlioti. Kaip bus taip.

„Romeo ir Džiuljeta“ – tai naujas, originalaus formato muzikinis šou, statomas pagal kultinę Kęstučio Antanėlio roko operą „Meilė ir mirtis Veronoje“. Pirmą kartą Lietuvos istorijoje geriausi ir profesionaliausi dainininkai rungsis dėl pagrindinių vaidmenų televizijos eteryje. Muzikinio šou nugalėtojai debiutuos moderniame roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ pastatyme, kurio premjeros įvyks didžiausiose šalies arenose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.