S.Urbonavičius: „Svarbiausia, kad ant scenos išėjęs žmogus duotų, o ne imtų“

Trečiadienį Vilniuje baigėsi „X Faktoriaus“ dalyvių atrankos. Paskutinę dieną savo jėgas išbandę vilniečiai itin jaudinosi dėl savo pasirodymo. Jie repetavo stovėdami prieš veidrodį ar tiesiog sėdėdami ant grindų. Tarp jų tvyrojusią įtampą buvo galima apčiuopti.

Iš kairės: Saulius Urbonavičius-Samas, Saulius Prūsaitis, Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Iš kairės: Saulius Urbonavičius-Samas, Saulius Prūsaitis, Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Aug 22, 2013, 3:12 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:31 PM

Tuo tarpu projekto teisėjai Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Prūsaitis, Marijus Mikutavičius ir Saulius Urbonavičius-Samas taip pat netinginiavo. Jie ruošėsi paskutinei dalyvių atrankai ir filmavosi „X Faktoriaus“ vinjetėms. Liepsnų liežuviams apsupus sceną muzikinio projekto teisėjai per kelias sekundes privalėjo atskleisti savo charakterį.

Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje ir Vilniuje talentingų dainininkų ieškoję „X Faktoriaus“ teisėjai vieningai tvirtino, kad Lietuvoje gyvena itin daug talentingų žmonių.

„Būna, kad žmogus šiek tiek nusidainuoja, ne taip stovi, bet tu matai, kad jame yra kažkas tokio. Svarbiausia, kad ant scenos išėjęs žmogus duotų, o ne imtų“, – sakė S.Urbonavičius.

Pasak jo, nors šiemet buvo įvesti griežtesni dalyvių amžiaus apribojimai, norinčiųjų išbandyti savo jėgas būta tiek pat kiek ir pernai. Vis dėlto nemaža dalis dalyvių – ne itin talentingi dainininkai.

„Negali iš trijų milijonų visą laiką reikalauti užauginti krūvą dainingų žmonių“, – tikino M.Mikutavičius, projekto vedėjo amplua pakeitęs į teisėjo.

Kol kas nė vienas „X Faktoriaus“ teisėjas nežino, kokią dalyvių grupę kuruos. Pasak S.Prūsaičio, tai ir nėra svarbu. Svarbiausias teisėjų darbas – perduoti auklėtiniams savo žinias, atskleisti tam tikras paslaptis, parodyti kai kuriuos pramogų pasaulio dalykus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.