„Nesunaikinami 3“ – be „tingaus ir godaus“ B.Williso

Filmo „Nesunaikinami“ trilogija – tikras kino veteranų sambrūzdis. Sylvesteris Stallone, Jasonas Stathamas, Arnoldas Schwarzeneggeris, Jackie Chanas, Dolphas Lundgrenas, Wesley Snipesas, Kellanas Lutzas, Mickey Rourke'as, Milla Jovovoich. Tai – tik dalis įžymybių armijos, kuri tęs savo kovą su blogiukais. Prie gausaus veiksmo filmų legendų būrio šį kartą prisidės tokios kultinės žvaigždės, kaip Melas Gibsonas ir Antonio Banderasas. Tačiau didžiausiu ir skandalingiausiu akibrokštu tapo B.Williso pasitraukimas iš trečiosios veiksmo filmo dalies.

Anot žiniasklaidos, Bruce'as už savo vaidmenį reikalavo astronominės 4 milijonų dolerių sumos. Tai reiškia, kad kiekviena B.Williso filmavimosi diena S.Stallone's kišenę paplonintų milijonu dolerių.<br>AP nuotr.
Anot žiniasklaidos, Bruce'as už savo vaidmenį reikalavo astronominės 4 milijonų dolerių sumos. Tai reiškia, kad kiekviena B.Williso filmavimosi diena S.Stallone's kišenę paplonintų milijonu dolerių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2013, 11:16 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:10 PM

Anot žiniasklaidos, Bruce'as už savo vaidmenį reikalavo astronominės 4 milijonų dolerių sumos. Tai reiškia, kad kiekviena B.Williso filmavimosi diena S.Stallone's kišenę paplonintų milijonu dolerių.

Tokiam B.Williso reikalavimui Stallone ir visi jo kolegos pasakė tvirtą „ne". Ir tai nekelia nuostabos. „Po milijoną per dieną, įsivaizduojate?“ – sakė šaltiniai.

Nepaisant to, kad B.Willisas pasirodė pirmose dviejose filmo dalyse, šį kartą jo vaidmenį perims ne ką mažiau žinomas Holivudo aktorius Harrisonas Fordas. Pamaina buvo rasta per 72 valandas, o tai B.Willisui, ko gero, buvo kaip šalto vandens pliūpsnis į veidą.

Vienas iš šaltinių sakė: „Manau, kad „nepakeičiamasis“ B.Willisas gerokai nustebo, jog S.Stallone taip greitai surado kitą aktorių į jo vietą. Ir ne ką kita, kaip H.Fordą – geresnį aktorių, malonesnį žmogų ir asmenį, kuris neabejotinai įneš pokyčių į naujausią veiksmo filmo dalį.

Karščiausiomis filmavimo aikštelės naujienomis S.Stallone pasidalijo savo „Twitter“ paskyroje: „Willisas – lauk, o mums – H.Fordas! Puikios žinios! Laukiau to metų metus!“

Tačiau panašu, kad 4 mln. dolerių suma nebuvo vienintelė priežastis, dėl kurios S.Stallone atsisakė B.Williso paslaugų. Visai netrukus S.Stallone parašė dar vieną žinutę: „Godus ir tingus. Tai tikrai puikus būdas sugadinti savo karjerą.“ Rodos, asmeniniai aktorių nesutarimai taip pat trukdė sklandžiam darbui.

Veiksmo ir nuotykių trileris „Nesunaikinami 3“ kino ekranus pasieks jau kitą vasarą - 2014 metų rugpjūčio 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.