„Moterys meluoja geriau“ herojus naują TV3 laidą ves tiesiai iš savo garažo

Naujasis TV3 sezonas „Mano TV3. Gera kartu!“ – jau rugsėjo 2-ąją. Čia pagalbos ranką žiūrovams ties „TV Pagalba“, „Farai“, „Grožio architektai“, lietuviškų serialų mėgėjus kartu leisti vakarus kvies „Moterų laimė“, „Pasmerkti 2“, „Motina ir du sūnūs“, palaikyti Lietuvos rinktinę skatins „EuroBasket 2013“, drauge gamins „Beatos virtuvė“, pikantiškiausias naujienas skaičiuos „Žvaigždžių dešimtukas“, o įspūdingiausius muzikinius pasirodymus dovanos „Romeo ir Džiuljeta“ bei antrasis „X Faktoriaus“ sezonas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 2:50 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:56 PM

Rudenį netruks ir juoko, mat „Humoro grandų šou“ subūrė geriausius šalies humoristus, o kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ herojus Kostia (akt. Džiugas Siaurusaitis) atvėrė savo garažo vartus TV3 premjerai „Opiumas liaudžiai“.

Tokie vaizdeliai, kokius TV3 žiūrovai išvys jau rugsėjo 4-ąją, trečiadienį, premjeroje „Opiumas liaudžiai“, nutikti gali tik Rusijoje, o tiksliau – Rusijos gilumoje! Pirmą kartą televizijos istorijoje į savo garažą žiūrovus įsileisiantis Kostia kaip tik iš čia pristatinės pačius juokingiausius, netikėčiausius, raudonuoti priversiančius vaizdus. Kostia garantuoja, kad tokių realybėje nutikusių ir kameromis užfiksuotų pokštų suvaidinti būtų neįmanoma.

Prisimenate vyruką – kuris anglių kasykloje reikalavo padidinti atlyginimą? O kitą vyruką, kuris žiemą iš pirties šoko į tvenkinį ir pataikė ant ledo? Kažkur girdėta? Matyta? Kostia parodys kur kas „rimtesnių“ nutikimų.

Savo nuosavame garaže Kostia automobilių netaisys, tačiau filosofiniams pamąstymams vietos bus apstu. Juk kai toks „filosofas“ ima vertinti ir analizuoti kitų poelgius bei ieškoti patarimų – nesijuokti neįmanoma.

„Opiumas liaudžiai“ – tai laida, kurioje paprastų žmonių užfiksuoti gyvenimiški įvykiai ir situacijos privers griebtis už pilvų. Viena linksmiausių TV3 sezono premjerų – „Opiumas liaudžiai“ – jau nuo rugsėjo 4 dienos naujajame televizijos sezone „Mano TV3. Gera kartu!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.