Geriausios Lietuvos aktorės debiutuos lietuviškoje serialo „Seksas ir miestas“ versijoje

„Stiprios moterys verkia tyliai... Rytoj bus geriau!“ – iškeltomis galvomis ir nestokodamos ryžto sako TV3 serialo „Moterų laimė“ veikėjos. Antradienio popietę susirinkusios į jaukią senamiesčio šokoladinę jos nusprendė atskleisti jau netrukus prasidėsiančio serialo detales ir su visa kūrybine komanda papasakojo apie lietuviškąją „Sekso ir miesto“ versiją.

Renginio akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Renginio akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2013-08-27 18:01, atnaujinta 2018-03-01 17:22

Vienuolika charizmatiškų moterų ir vienuolika jų skirtingų likimų. Meilė, aistra, intrigos – tai tik viena serialo „Moterų laimės“ personažų pusė. Čia taip pat netrūks ir kasdienių buitinių situacijų, šeimos dramų. Autentiškas, dramatiškas ir pamokančias gyvenimo istorijas nekantriausiems televizijos žiūrovams pristatys viena didžiausių prodiuserių kompanijų Lietuvoje „Videometra“.

Daugeliui puikiai pažįstamos aktorės ir kino, teatro bei televizijos žvaigždės Nijolė Narmontaitė, Gabija Ryškuvienė, Adrija Čepaitė, Eglė Lekstutytė, Daiva Tamošiūnaitė, Akvilina Ubartaitė, Vaida Būtytė, Goda Petkutė, Elzė Gudavičiūtė, taip pat tokie kino bei teatro grandai, kaip Vytautas Anužis, Mindaugas Capas, Aleksas Kazanavičius – tai tik dalis serialo kūrybinės komandos.

Vakaro metu netrūko saldžių netikėtumų: pagrindinės serialo aktorės susirinkusiems svečiams pačios pagamino gardžiausių šokoladinių skanėstų, o tuo pat metu užsiminė apie įdomiausias savo vaidmenų detales.

Griežtą lietuvių kalbos mokytoją vaidinsianti N.Narmontaitė sakė: „Man patinka vaidinti bjaurias moteris. Nes nieko nereikia vaidinti, viskas yra iš gyvenimo. Tačiau mano personažas gali peraugti iš vieno į kitą.“

Tuo tarpu 25-erių A.Ubartaitė televizijos ekrane vaidins efektingą, cinišką ir pinigus mylinčią blondinę Lolitą. „Jos hobis – manipuliuoti žmonėmis pasitelkiant visomis įvairiomis įmanomomis priemonėmis“, – savo vaidmenį pristatė ji.

Egoistiškas E.Lekstutytės personažas įkūnys vadinamo „auksinio jaunimo“ atstovę. „Ji, kaip ir visi, mėgsta išgerti, mėgsta pinigus“, – pasakojo mergina.

G.Ryškuvienė seriale taps pavyzdinga namų šeimininke ir dviejų vaikų mama. Tačiau aptikusi vyrą su meiluže ji nuspręs išsiskirti.

A.Čepaitė – ta, kuriai ant peties nubyrės G.Ryškuvienės ašaros. „Man atrodo, aš vaidinu savimi visiškai patenkintą moterį. Taip pat supratau, kad visiškai savimi patenkinta moteris gali toleruoti šalia savęs bet kokį vyrą“, – sakė žavi tamsiaplaukė.

1975 m. buvo sukurta argentiniečių novelė, pagal kurią buvo kuriamas ir šis serialas. Serialo scenarijaus autorius Vytaras Radzevičius buvo pristatytas kaip „didelis moterų žinovas“. Tačiau paklaustas, ar kuriant scenarijų jam teko atskleisti visas dailiosios lyties paslaptis, jis tik nusijuokė: „Tikrai taip, tačiau tenka daug fantazuoti į priekį. Meilės scenose bandau įgyvendinti savo fantazijas.“

Daug keliaujantis V.Radzevičius visoms susirinkusioms taip pat negailėjo komplimentų. Skirtinguose pasaulio kraštuose viešėjęs scenaristas nė nesuabejojęs tarė: „Mūsų moterys yra pačios kiečiausios pasaulyje.“

Renginio metu žodį tarė ir serialo režisierius Algirdas Gradauskas. „Moterų laimė“ – pirmas jo savarankiškas darbas, dėl kurio režisieriui teko atsisakyti savo didžiausios gyvenimo meilės – vandens sporto. „Padžioviau burlentę dėl vienuolikos nuostabių moterų, protingų ir talentingų aktorių“, – sakė jis.

A.Gradauskas neslėpė, kad dirbant su moterimis filmavimo aikštelėje pasitaiko ir konfliktinių situacijų, tačiau tai, pasak jo, neišvengiama kūrybinio darbo dalis.

Pasimėgavę saldumynais ir kava susirinkę svečiai galėjo gyvai išgirsti serialo dainą, kurią atliko Karina Krysko-Skambinė. Lyriškas ir šiltų emocijų nestokojantis kūrinys vainikavo serialo pristatymo vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.