Atskleistas TV šou „Romeo ir Džiuljeta“ vedėjas

Susirinkę svečiai išgirdo, kad šou vedėju tapo žodžio kišenėje neieškantis Mindaugas Stasiulis. Jis - TV projekto koziris.

Kūrėjai tikisi, kad projektas sulauks didelės sėkmės.<br>T.Bauro nuotr.
Kūrėjai tikisi, kad projektas sulauks didelės sėkmės.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 28, 2013, 9:39 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:46 PM

Susirinkę svečiai išgirdo, kad šou vedėju tapo žodžio kišenėje neieškantis Mindaugas Stasiulis. Jis - TV projekto koziris.

Paskelbta ir tai, kad į kovą dėl Romeo vaidmens įsitraukė buvę muzikinių TV šou dalyviai - iš „Dangaus“ žinomas Jonas Čepulis ir „X Faktoriaus“ išgarsintas Martynas Kavaliauskas. Tuo tarpu dėl Džiuljetos vaidmens projekte rungiasi ir jauna atlikėja Austėja Lukaitė.

Anksčiau skelbta, kad konkurse varžysis „X Faktoriaus“ laimėtoja Giedrė Vokietytė, Raminta Naujanytė-Bjelle, Liepa Mondeikaitė, Vaidas Baumila ir kiti žinomi atlikėjai.

- Esate sakęs, kad nesiveržiate vesti pirmo pasitaikiusio TV projekto. Kuo įtiko šis šou? - lrytas.lt paklausė M.Stasiulio.

- Laukiau ir tinkamas variantas atėjo. Kriminalinių žinių vesti niekas nepasiūlė, gyvenimo būdo žurnalai, kaip kažkas nusprendė, ne man. Galiausiai sulaukiau pasiūlymo vesti šou labai romantišku, daug žadančiu pavadinimu. To labiausiai ir norėjau.

Čia bus išrinktas ne nugalėtojas, geriausias dainininkas, o Romeo ir Džiuljeta. Tai man jau savaime atrodo svarbu ir gerai. Viską gruodį vainikuos du didžiuliai koncertai Kauno ir Vilniaus arenose, kuriuos, reikia tikėtis, stebės po keliolika tūkstančių žiūrovų.

Tai stipri varomoji jėga, dėl tokių tikslų norisi stengtis.

Be to, liaudis gaus gero opiumo, nes šou dalyvaus Smoriginas. Tik paaiškėjo, kad ne tas - bus Kostas Smoriginas. Jam šventas dalykas teatras, o ne šokiai per visas vietas aptemptomis kelnėmis.

- Tai - muzikinis projektas. Tokie jums artimiausi?

- Kadangi dirbau radijo stotyje, mano santykis su muzika turėtų būti profesionalus - juk visą dieną jos klausausi. Kita vertus, groti ar dainuoti nesugebėčiau. Bet galiu suprasti, ko iš jos gali reikėti kitiems žmonėms.

Man labai patinka, kad šiame šou akcentuojamas gyvumas, orkestras, grupė, tikras dainavimas. Čia nepasislėpsi, pagal studijoje iškeptas fonogramas nepaspiegsi.

Būna, kad žiūri MTV apdovanojimus ir supranti, jog tie ekrane daug kartų matyti garsūs žmonės iš tiesų dainuoja ne taip jau gerai.

Šiame šou nebus tokių, kurie negali dainuoti. Kartais Lietuvos televizijų eteryje būna šou, kuriuos norisi vadinti „Tu negali dainuoti“ arba „Nešok su manimi“. Žiagi bus neabejotini „profai“. Tie, kurie tikrai gali padainuoti gyvai.

- Šou vesite su žavia mergina V.Matačiūnaite. Kokia jūsų nuomonė apie ją?

- Kai galvojau apie galimą porininkę, su kokia dama galėčiau stovėti prie televizijos altoriaus, apie Viliją nesusimąstydavau. Ne dėl to, kad ji negalėtų to daryti, o dėl to, kad tai netikėta.

Mes pažįstami jau seniai, mūsų ryšys ekrane turėtų būti geras. Ji nėra dirbtinai priskirta nuotaka, kurios jaunikis nenori, o tėvai ir uošviai labai pageidauja. Meilė su ja bus. (Juokiasi.)

- Kas bus, jei ji paprašys padainuoti?

- Visi turime stipriųjų pusių, bruožų, kuriais galime nugalėti varžovą. Aš už ją fiziškai stipresnis.

- Taip, kaip už moteris stipresnis Egidijus Dragūnas?

- Taip, gerai mano mintį supratote. (Kvatojasi.) Bet vien tik sumušdamas Viliją ar ją smaugdamas, kaip įprasta dramose, neišgelbėčiau padėties. Aš visada galiu improvizuoti. Improvizacinis repas - mano stiprioji pusė.

Repas juk yra stilius, kai šneki eiliuotai, o niekas nesupranta, gerai tu čia ar blogai darai. Ritmą jaučiu, viskas bus gerai.

- Ar pačiam teko nuo pradžios iki pabaigos išklausyti roko operą „Meilė ir mirtis Veronoje“?

- Mačiau ne vieną skirtingą jos pastatymą, pirmą kartą - dar prieš keliolika metų. Viena tos roko operos arija, ta romantiškoji, yra nuostabi, ji gerai skambėtų net šiuolaikišku elektroninės muzikos stiliumi.

Šiaip esu lietuviškų roko operų ir miuziklų gerbėjas - mėgstu ir „Velnio nuotaką“, ir „Ugnies medžioklę su varovais“. Man patinka koncertai, kuriuose dainininkas nestovi kaip pagalys, nors ir labai gražiai dainuoja. Čia ir pavadinti reikia. Tai labai gražu.

Šou bus galima įvertinti ne tik dainininkų balsą, bet ir stovėseną. Juk Romeo - ne Kvazimodas.

- Ar jau paprašėte projekto prodiuserio Rolando Skaisgirio, kad skirtų jums vaidmenį koncertuose, kai baigsis TV šou?

- Gal ir galėčiau, gera mintis. Senoje architektūroje vaizduojami galingi vyrai, kurie laiko balkoną. Nežinau, ar jie vis dar buvo Romeo ir Džiuljetos laikais.

Gal labiau nei vaidmens norėčiau šešių nemokamų bilietų, bet pavaidinti didžiausiose Lietuvos arenose irgi būtų įdomu. Jei vaidins R.Skaisgirys, ir aš vaidinsiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.