Apie neramią muzikinę karjerą prabilusi „Lietuvos balso“ dalyvė: „Kas nenužudo, padaro stipresniu“

Laukiamiausia rudens TV sezono premjera, LNK muzikinis projektas „Lietuvos balsas“, eteryje jau pirmą rudens šeštadienį, rugsėjo 7-ąją. Premjeros metu paaiškės, kas tapo pirmaisiais laimingaisiais, patekusiais į šou mokytojų – Donato Montvydo, Katažinos Nemycko, Ingos ir Arūno Valinskų bei Merūno Vitulskio – komandas. Gali būti, kad sėkmė nusišypsos ir 25 metų Rūtai Andruškevičiūtei, kuriai buvo prognozuojama pasaulinio garso pianistės karjera.

Apie neramią muzikinę karjerą prabilusi „Lietuvos balso“ dalyvė: „Kas nenužudo, padaro stipresniu“.<br>LNK nuotr.
Apie neramią muzikinę karjerą prabilusi „Lietuvos balso“ dalyvė: „Kas nenužudo, padaro stipresniu“.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2013, 11:32 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:34 PM

Nors fortūna „Lietuvos balso“ dalyvei šypsojosi ne visada, mergina drąsiai tikina, kad viskas, kas vyksta, tik į gera. „Stovėdama šou scenoje pirmą kartą gyvenime jaučiau tokį adrenaliną. Neslėpsiu, tai nerealus jausmas“, – įspūdžiais dalijasi R. Andruškevičiūtė.

Ši vasara Rūtai – muzikinių vilčių išsipildymas. Mergina buvo pakviesta į „Lietuvos balso“ Akląsias perklausas. Prieš pat filmavimą įgyvendinta ir kita Rūtos svajonė. „Penkerius metus norėjau pasidaryti tatuiruotę. Gimtadienio proga draugė įsikibo į parankę ir nuvedė į tatuiruočių saloną. Išdrįsau, nors, neslėpsiu, man labai skaudėjo“, – prisimena R. Andruškevičiūtė.

Iš itin muzikalios šeimos kilusi Rūta fortepijonu grojo nuo penkerių, tačiau kruvinas darbas prieš stojamuosius egzaminus į muzikos mokyklą pakišo koją – patemptos rankos. Tačiau tai merginai muzikuoti nesutrukdė – ji pradėjo mokytis groti saksofonu.

„Esu čia ir dabar. Jei nebūčiau pasitempusi rankų, nebūčiau pakviesta į „Lietuvos balsą“. Šeimos nariai ir draugai jau seniai mane skatino: eik, bandyk, dalyvauk. O kas nenužudo tik padaro stipresniu“, – tikina mergina.

Paklausta, kokius tikslus sau kelia LNK muzikiniame šou „Lietuvos balsas“, Rūta nepasimeta. „Nėra kareivio, kuris nenorėtų tapti generolu. Atiduosiu visą save, o tada jau spręs mokytojai, verta aš ar ne kovą tęsti toliau“, – ryžtą demonstruoja „Lietuvos balso“ dalyvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.