R.Vilkončius sugrįžta į radijo eterį

Ką tik viename sostinės klubų įvyko kokybiškiausio LNK televizijos muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ specialioji dalyvių atranka. Tik 6 dalyviai, surinkę daugiausiai radijo stoties „Radiocentras“ klausytojų balsų, turėjo galimybę pasirodyti paskutiniojoje šou atrankoje. Kokius dalyvius į savo komandas pasirinko projekto teisėjai Donatas Montvydas, Inga ir Arūnas Valinskai bei Merūnas Vitulskis, paaiškės „Radiocentro“ eteryje. Specialią laidą ves „Lietuvos balso“ vedėjas Rolandas Vilkončius.

Rugpjūčio 29-ąją 18.00 val., radijo stoties „Radiocentras“ eteryje – ypatinga „Lietuvos balso“ valandos trukmės laida, kurią po daugybės metų pertraukos ves R. Vilkončius.<br>LNK nuotr.
Rugpjūčio 29-ąją 18.00 val., radijo stoties „Radiocentras“ eteryje – ypatinga „Lietuvos balso“ valandos trukmės laida, kurią po daugybės metų pertraukos ves R. Vilkončius.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2013, 3:57 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:21 PM

LNK televizijos žvaigždė juokauja, kad dabar jau ir sunku prisiminti, kada teko vesti radijo laidą. „Tačiau jeigu reikėtų kalbėti faktais, dirbau kur kas trumpiau, nei mano kolega Vytenis Sinkevičius, – šypsosi R. Vilkončius. – Jei atvirai, kartais atrodo, jog tai vyko vakar! Būna, pabundu naktį susapnavęs košmarą, kad sėdžiu prie radijo pulto ir staiga sugenda visa kompiuterinė sistema. Atsibundu išpiltas šalto prakaito...“

R. Vilkončiaus laidų vedėjo karjerą pradėjo radijo stotyje „Titanika“, vėliau dirbo „Kauno fone“, kol galiausiai jį pakvietė viena lyderiaujančių radijo stočių „Radiocentras“.

Dabar jau LNK televizijos žvaigždė kalbėdama apie darbą pastarojoje radijo stotyje šypsosi – būta tikrai įsimintinų atsitikimų. Vienas jų įvyko su kolega V.Sinkevičiumi vedant laidą „Žalioj stotelėj“.

„Atsimenu, lauke – pati tikriausia žiemos pūga. Su Vyteniu drauge vykome į darbą, tačiau kelyje – kliūtis. Sumanėme kelionę į darbą tęsti aplinkkeliu. Vytenis juokaudamas paklausė, ar mano automobilio padangos – patikimos. Deja... Kylant į kalną automobilis sustojo, apsisuko ir pradėjo riedėti žemyn. Neišvengiamai susidūrėme su įkalnėje stovėjusiu automobiliu, o lyg to būtų maža, į mus atsitrenkė dar keturi automobiliai“, – dabar jau su šypsena liūdnai galėjusį pasibaigti įvykį prisimena R.Vilkončius.

Laimei, susidūrimo metu keleiviai nenukentėjo. V.Sinkevičius vyko į darbą vesti laidos, o R. Vilkončius keliavo į policijos komisariatą rašyti pasiaiškinimą ir pildyti draudimo deklaraciją. Paklaustas, ką radijas jam reiškia dabar, Rolandas teigia, jog tai – neatsiejama kasdienybės dalis. „Kasryt, važiuodamas į darbą, klausausi radijo. Dabar nebėra radijo stočių bado, kurį jautėme anksčiau. Pasirinkimas didelis, pritaikytas įvairiems skoniams“, – komentuoja profesionalas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.