Atskleistos slaptos M.Jampolskio vestuvių detalės

„Žvaigždžių dešimtuko“ vedėjai – humoristas Vitalijus Cololo ir dainininkė Dileta Meškaitė – pateiks karščiausias naujienas, šmaikščiai apžvelgs aktualiausius, įdomiausius praėjusios savaitės įvykius iš lietuviškos žvaigždžių padangės. Premjerinėje laidoje jie skaičiuos ir analizuos didžiausias, pompastiškiausias ir net slapčiausias šios vasaros žvaigždžių vestuvių sąmatas.

Į savo vestuves neįsileidę žurnalistų aktorius Marius Jampolskis ir jo mylimoji Renata Uzelkaitė slapstėsi po skėčiais atkartodami Violetos ir Viliaus Tarasovų vestuvių bei dainininko Stano vestuvių scenarijų.<br>LNK nuotr.
Į savo vestuves neįsileidę žurnalistų aktorius Marius Jampolskis ir jo mylimoji Renata Uzelkaitė slapstėsi po skėčiais atkartodami Violetos ir Viliaus Tarasovų vestuvių bei dainininko Stano vestuvių scenarijų.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-06 16:22, atnaujinta 2018-03-01 12:50

„Matyt, skaičius 13 ir gyvatės metai neatbaidė Lietuvos žvaigždžių ir žvaigždučių nuo vestuvių, nes šią vasarą žymių žmonių vestuvių tikrai gausu. Vienos jų ypač gražios ir prabangios, kitų gal šiek tiek mažiau, tačiau į ką „paganyti akis“ tikrai buvo“, – pasakoja žinoma vestuvių planuotoja Viktorija Prokofjeva.

Į savo vestuves neįsileidę žurnalistų aktorius Marius Jampolskis ir jo mylimoji Renata Uzelkaitė slapstėsi po skėčiais atkartodami Violetos ir Viliaus Tarasovų vestuvių bei dainininko Stano vestuvių scenarijų. Tiesa, TV3 laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ komandai pavyko nufilmuoti net pačias slapčiausias Jampolskių šeimos vestuvių akimirkas.

Dėl prabangiausių vasaros žvaigždžių vestuvių titulo šią savaitę varžosi Andželika Petrikytė ir jos vyras Michaelis, specialiai iš Amerikos vestuvių švęsti atvykusi Evelina Anusauskaitė, dainininkė Oksana Pikul ir krepšininkas Simas Jasaitis, aktorius Ramūnas Šimukauskas, nuo visų bandęs pasislėpti aktorius M.Jampolskis, paslaptingoji „X Faktoriaus“ teisėja Rūta Ščiogolevaitė, operos solisto, Seimo nario Vytauto Juozapaičio dukra Ieva, TV prodiuserė Goda Skačkauskaitė, užsienyje susituokęs Rolandas Skaisgirys ir slaptai susituokusi Gintarė Karaliūnaitė.

Kiek kainavo O. Pikul ir Simo Jasaičio vestuvės? Kam savo vestuvių metu E.Anusauskaitė-Young surengė spaudos konferenciją? Kurios nuotakos suknelė buvo prabangiausia, o kurie įsimylėjėliai vestuvių metu skraidė sraigtasparniais virš Vilniaus? Atsakymai – šį, penktadienio, vakarą 17.55 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.