Į televiziją grįžtanti A.Kilkuvienė: „Pašnekovui reikia sudaryti sąlygas pasijausti laisvam“

Po ilgos pertraukos į televiziją grįžta laidų vedėja Aušra Kilkuvienė. Jai patikėtas atsinaujinusios „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vairas. Laida startuos naujajame televizijos sezone, kurio premjera – jau spalį. „Pokalbis – pagrindinė mūsų socialinio gyvenimo jungtis. Tuos, kurie neteko dovanos kalbėti, vienija ženklų kalba. Vienaip ar kitaip, visi mes norime būti išgirsti ir išklausyti. Tai įkvepia“, – teigia A.Kilkuvienė.

Po ilgos pertraukos į televiziją grįžta laidų vedėja Aušra Kilkuvienė. Jai patikėtas atsinaujinusios „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vairas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Po ilgos pertraukos į televiziją grįžta laidų vedėja Aušra Kilkuvienė. Jai patikėtas atsinaujinusios „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vairas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 9:22 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:03 PM

„Klausiate, kodėl „Kitoks pokalbis“? Kiekvienas žmogus į diskusiją įneša vis kažką naujo. Įsivaizduokime vieną akimirką – ji nebepakeičiama, kiekviena – vis kitokia, ypatinga. Taip bus ir su laidos pašnekovais: visi įneš kažką naujo, svarbaus, vertingo“, – laidą „Kitoks pokalbis“ pristato Aušra, vieną dieną laidos kūrybinės komandos paprašyta pasivaikščioti senaisiais Užupio stogais.

Kodėl? Būtent toks įvaizdinio laidos anonso sumanymas. „Neslėpsiu – „pasivaikščiojimas“ dideliame aukštyje man įvarė šiek tiek baimės, jaučiau kūne pulsuojantį adrenaliną. Bet šios emocijos man pažįstamos, artimos. Kaskart, ruošiantis pokalbiui, turiu nugalėti jaudulį“, – tikina moteris.

Paklausus, koks pokalbis A.Kilkuvienei yra pavykęs pokalbis, moteris nusišypso ir sako neketinanti išradinėti dviračio iš naujo. „Pirmiausia – nuoširdus ir atviras. Man įdomi natūrali, o ne sumeluota pašnekovo reakcija į klausimą, nuomonę ar situaciją. Nekenčiu kaukių, nemėgstu, kai žmonės galvoja, ką pamanys kiti. Svarbiausia sudaryti sąlygas žmogui pasijausti laisvam“, – atvirauja A.Kilkuvienė.

Laidos metu vedėja A.Kilkuvienė kalbins šalyje žinomus ir įtakingus žmones, perspektyvius talentus, garsius savo sričių profesionalus. Laidos „Kitoks pokalbis“ metu bus atviraujama ne tik apie svečių profesinius pasiekimus, bet ir atskleistos intriguojančios gyvenimo detalės bei nutylėtos istorijos. Laidos premjera – jau spalio pradžioje tik „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.