Kava kvepiantys žaidimai su televizoriumi

SMIGINIS. Kai pastarąjį kartą su televizoriumi žaidžiau plastilininį smiginį – į žinių vedėją mėčiau plastilino gabaliukus, – tai baigėsi rimtu nervų išbandymu valant ekraną.

Nuo šiol išmanieji telefonai atveria dar daugiau galimybių.<br>V.Balkūno nuotr.
Nuo šiol išmanieji telefonai atveria dar daugiau galimybių.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Sep 7, 2013, 1:08 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:33 PM

Suprantu, kad žaidimams su televizoriumi reikia nusipirkti kokį nors žaidimų priedėlį. Bet: pirma, tai brangu, antra – žaisdamas praleisi vertingą lavinamąją programą. Kita vertus, pripažinkime – net geras dokumentinis filmas dažnai šiek tiek migdo ir kviečia įsmeigus nosį į išmanųjį telefoną pradėti ką nors žaisti jame.

VIENU ŠŪVIU – ŠEŠI ZUIKIAI. Todėl iškilmingai pristatome „Lietuvos ryto” televizijos siūlomą visų šių problemų sprendimą – programėlę „Play TV”, skirtą „Android” ir „Apple” išmaniesiems telefonams. Atsisiunti ją nemokamai iš „Google Play” ar „App Store” parduotuvių ir vienu šūviu nušauni šešis zuikius (gyvūnėliai dėl to nenukenčia).

Pirma – gali ramiai žaisti su televizoriumi netepliodamas jo ekrano. Antra – laidos metu įsmeigęs nosį į išmanųjį telefoną ne tik nieko neprarandi, bet netgi sužinai daugiau. Dokumentiniai filmai, kurių metu „Lietuvos ryto” televizija ir siūlo žaisti klausimų ir atsakymų žaidimą, bus naudingesni.

Trečia – žaidimas kur kas intelektualesnis už plastilino svaidymą. Ketvirta – azartiškai varžydamasis gali laimėti tikros kavos puodelį. Penkta – galima treniruotis atsakinėjant į klausimus ir be televizoriaus. Šešta – teisingi atsakymai kaupia taškus, tad net nelaimėję ilgainiui ką nors gaus. Pamatei klausimą televizoriaus ekrane, per 45 sekundes pasirinkai teisingą atsakymą iš telefono ekrane esančių variantų ir gauni tašką.

PRIZAS. Laidos metu pateikiama 10 klausimų. 10 greičiausiai teisingai į juos atsakiusių žiūrovų (aišku, prisiregistravusių savo elektroniniu paštu, kitaip žaisti galėsi, tik prizo negausi), kasdien gaus po puodelį kavos.

Nelaimėję kaups taškus. Už 10 taškų galima nusipirkti vieną teisingą atsakymą. Taigi surinkęs 100 taškų tik žioplys negaus nemokamos kavos.

Ką čia kalbėti – pabandyti nieko nekainuoja, o kavos kvapas tikrai malonesnis atlygis už žaidimus televizoriuje negu plastilino šveitimas nuo televizoriaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.