„Romeo ir Džiuljeta“ fotosesijoje - akrobatiniai triukai ir romantiškos akimirkos

Jau rugsėjo 21-ąją TV3 televizijos naujasis sezonas „Mano TV3. Gera kartu!“ pristatys vieną ambicingiausių rudens premjerų – originalų muzikinį šou „Romeo ir Džiuljeta“. Projekto vedėjais tapo TV3 žiūrovams puikiai pažįstamas charizmatiškasis Mindaugas Stasiulis bei tarp Vilniaus ir Londono gyvenanti dainininkė Vilija Matačiūnaitė. Pasitinkant naująjį projektą, vedėjus specialioje fotosesijoje įamžino fotografas Darius Gražys.

„Romeo ir Džiuljeta“ fotosesijos užkulisiai.<br>E.Vyšniauskaitės nuotr.
„Romeo ir Džiuljeta“ fotosesijos užkulisiai.<br>E.Vyšniauskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-09 13:29, atnaujinta 2018-03-01 12:06

Mindaugui teko įsijausti į Romeo, o Vilijai – į Džiuljetos vaidmenį. M.Stasiulis tik atvykęs į fotosesijos vietą, sužinojo, kad jam teks demonstruoti kone akrobatinius sugebėjimus. Žinomas vyras galų pirštais stovėjo ant specialios konstrukcijos užkelto motorolerio ir kaip tikras šiuolaikinis Romeo bandė užkopti į augmenija apgobtą vienoje Užupio gatvelių esantį balkoną. Čia TV3 premjeros vedėjo laukė jo naujoji eterio partnerė Vilija. Fotosesijos metu netrūko geros nuotaikos, o TV3 žiūrovai jau netrukus spaudoje ir internete išvys įvaizdines „Romeo ir Džiuljeta“ nuotraukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.