Išduota moteris pyktį liejo ant kompiuterio

Ne veltui sakoma, kad nuo meilės iki neapykantos – vienas žingsnis. Ką gali padaryti įskaudinta moteris? Ir kaip atrodo susitaikymas po audringo barnio?

Genutė išvarė Darių iš namų ir išmetė per langą jo kompiuterio monitorių.
Genutė išvarė Darių iš namų ir išmetė per langą jo kompiuterio monitorių.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2013, 10:38 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:15 PM

Socialinės dokumentikos laida „TV pagalba” (TV3) sulaukė nelaimingo vyro skambučio. Darius pasiskundė, kad gyvenimo draugė Genutė grasina išmesti jį iš namų.

Atskubėję į jų sodybą Vilkaviškio rajone TV gelbėtojai Andrius ir Neringa išvydo netikėtą vaizdą – moteris išmetė per langą kompiuterio monitorių.

Pasirodo, Darius kur kas mieliau laiką leidžia ne su drauge ir savo vaikais, o virtualiame pasaulyje. Maža to, Genutė perskaitė keletą meilių žinučių, kuriomis jis socialiniame tinkle „Facebook” keičiasi su kažkokia mergina.

Įsiutinta vyro virtualaus flirto Genutė nusprendė sunaikinti kompiuterį ir išvaryti nuolatinio darbo neturintį savo gyvenimo draugą iš namų. Tačiau po pokalbio su „TV pagalbos” komanda pora susitaikė ir net atšventė improvizuotas vestuves.

TV3, 17 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.