Į Džiuljetos vaidmenį pretenduojanti D.Meškaitė įrodė - scenoje nėra jokių tabu

„Aš – Dileta, bet muzikoje tikrai ne diletantė. Ir tai įrodysiu“, – tvirtina 20-metė dainininkė, populiariausiame muzikiniame projekte Lietuvoje „X Faktorius“ ir realybės šou „Paslapčių namai“ išgarsėjusi TV3 laidų vedėja Dileta Meškaitė. Naujas merginos tikslas – Džiuljetos vaidmuo TV3 premjeroje – unikaliame muzikos šou „Romeo ir Džiuljeta“. Eteryje jau rugsėjo 21-ąją pasirodysiančio šou aistros jau verda – ką tik prasidėjo filmavimai.

Į Džiuljetos vaidmenį pretenduojanti D.Meškaitė įrodė - scenoje nėra jokių tabu.<br>TV3 nuotr.
Į Džiuljetos vaidmenį pretenduojanti D.Meškaitė įrodė - scenoje nėra jokių tabu.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 1:35 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:05 AM

Dileta scenoje – ne naujokė. Pirmajame „X Faktoriaus“ sezone scenoje kaip merginų grupės „4 Roses“ narė sužibėjusi dainininkė ir toliau sėkmingai koncertuoja, veda TV3 laidas. Dar geriau žiūrovai ją pažino realybės šou „Paslapčių namai“.

„Šou „Romeo ir Džiuljeta“ man – didžiausias iššūkis. Čia neužteks vien dainuoti, čia reikės įsijausti į vaidmenį, scenoje parodyti spektaklio etiudą, galvoti apie viską – apie šokį, judesį, siužetą. Tai nėra lengva, bet aš noriu laimėti, todėl atiduosiu žiūrovams viską, ką turiu. O turiu tikrai daug“, – prieš filmavimą sakė ryžtingai nusiteikusi Dileta.

Artėjant pasirodymui drąsą keitė virpančios rankos. Dileta neslėpė, kad itin jaudinasi: „Gal scenoje man ir ne pirmas kartas, tačiau šiame projekte – pirmas, o nuo jo daug kas priklausys...“

Į TV3 premjeros „Romeo ir Džiuljeta“ sceną D. Meškaitė įžengė kaip meile nusivylusi temperamentinga dama, primenanti prancūzų kabareto dainininkę. Prieš veidrodį įskaudintoji liejo jausmus, scenoje tiesiog plėšte nusiplėšė blakstienas, o jos blizgią suknutę staigiai pakeitė seksualus peršviečiamas apsiaustas, atidengdamas Diletos kūno linijas. Jos akyse sužibo ašaros. „Scenoje man nėra jokių tabu, kuriuos turiu realiame gyvenime. Scena – menas, reikalaujantis daug, kartais net nuplėšiamų blakstienų ar peršviečiamo chalato“, – įsitikinusi dainininkė.

Tiesa, filmavimo metu merginai buvo įdomiausia, o kartu ir sunkiausia nebijoti atrodyti negražiai. „Kai į tave žiūri begalė žmonių, plėšti nuo akių blakstienas tikrai sunkiau, nei gali pasirodyti“, – juokiasi „Romeo ir Džiuljeta“ dalyvė.

D. Meškaitės ir jos konkurentų pasirodymus projekte vertins itin reikli komisija: aktoriai Kostas Smoriginas ir Kristina Kazlauskaitė, operos primadona Sigutė Stonytė ir TV laidų prodiuseris Dominykas Kubilius. Ar komisijos nariai po debiutinio pasirodymo Diletai leis žengti toliau, o gal po jos kojomis prasivers Džiuljetos balkonas ir mergina kris iš projekto, vos jam prasidėjus? Negailestingai profesionalus muzikinis šou „Romeo ir Džiuljeta“ TV3 eteryje – jau rugsėjo 21-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.