N.Pareigytei teko atsigulti ant ligoninės neštuvų

Rugsėjo 16 dieną, žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje – dar viena, itin laukiama naujo sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ premjera, pradėsianti naują sveikatos laidų etapą šalies televizijų istorijoje. Medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ nuo pirmadienio iki ketvirtadienio žiūrovams atsakys net į pačius nepatogiausius klausimus – tai, apie ką kiekvienas spėliojame, bet nedrįstame pasakyti garsiai. Intriguojančioje ir naudingoje laidoje jau spėjo apsilankyti vienas garsiausių Lietuvos krepšininkų Saulius Štombergas, dainininkė Nijolė Pareigytė ir šokėja Eglė Straleckaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 4:25 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:56 AM

Medicinos pokalbių šou vedėjais tapę Justinas Jankevičius ir gydytojas terapeutas Alvydas Unikauskas apie pačius sudėtingiausius sveikatos sutrikimus pasakos suprantamai ir, žinoma, su humoro prieskoniu. Justinas iš medicinos veterano A.Unikausko jau sužinojo, koks didžiausias žmogaus organas, kas žmoguje driekiasi 5,8 milijono kilometrų ir kada švenčiama tarptautinė orgazmo diena, o TV3 žiūrovai jau nuo pirmadienio išgirs, kas parūpo žinomiems Lietuvos žmonėms.

N. Pareigytė, studijoje paklausta, kas yra didžiausias mūsų odos priešas, nemirktelėjusi atsakė: „Alkoholis, cigaretės, nemiga ir saulė.“ Žinoma moteris prasitarė, kad jai labai patogu naudoti dezinfekatorių, kuris puikiai telpa į rankinę. Dainininkė prisipažino, jog anksčiau nėra turėjusi apgamų, tačiau dabar jų jau turi. „Visuomenėje trūksta informacijos apie saulės neigiamą poveikį odai“, – sako Nijolė.

Dainininkei buvo įdomu, ar pudra apsaugo veido odą nuo kenksmingų saulės spindulių. „Justino oda labai balta, jis kaip „iš pieno plaukęs vaikinas“, – laidos vedėjo išvaizdą gyrė N. Pareigytė. Pati dainininkė, žinodama vandens naudą veido odai, tikino, kad jo stengiasi išgerti kuo daugiau: „Kadangi maitinu savo kūdikį, išgeriu apie pusantro litro kasdien. Manau, kad esu viena iš tų, kurios geria daug vandens.“

Nijolė „Kvieskite daktarą!“ studijoje besiaiškindama, kurie produktai turi vitaminų C ir D, ne tik ragavo vandens, juodos duonos, bet ir čia pat leido pasireikšti J. Jankevičiui – šis demonstravo aliejaus poveikį apgamams tiesiai ant Nijolės odos. Tiesa, prieš sužinant visą rūpimą informaciją, dainininkei teko pagulėti ant... ligoninės neštuvų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.