Radžio gerbėja atlikėjui pažadėjo pagimdyti kūdikį

Kiekvienas garsus, žinomas ir populiarumu besimėgaujantis atlikėjas privalo turėti rimtą gerbėją. Lietuvos atlikėjai, ypač vyrai, moterų dėmesiu nesiskundžia. Tačiau visų istorijos su gerbėjomis – skirtingos. Estrados princas Rytis Cicinas su savo buvusia gerbėja Neringa Kavaliauskaite augina sūnų. Įkvėpta šios istorijos dėl Radžio iš proto einanti vilnietė Nijolė Malevič taip pat pateikė rimtą pasiūlymą.

Dėl Radžio iš proto einanti vilnietė Nijolė Malevič pateikė rimtą pasiūlymą.<br>LNK nuotr.
Dėl Radžio iš proto einanti vilnietė Nijolė Malevič pateikė rimtą pasiūlymą.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2013, 3:48 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 6:49 AM

Penktadienio vakarą LNK laidoje „KK2 penktadienis“ sulaukusi savo dievuko Radžio Nijolė prisipažins: „Noriu tavo kūdikio! Pagimdyčiau tau radžiuką numeris du!“ Radžį toks pasiūlymas priblokš. Dainininkas neslepia, kad jo gerbėjos darosi vis drąsesnės. Tačiau tai – ne problema. Dainininkui labai patinka, kai moterys jį dievina, kad „raitosi aplinkui“. Bet ką Radžis atsakys į tiesmuką Nijolės pasiūlymą?

Populiariajame „KK2 penktadienyje“ jaudinančių susitikimų bus ir daugiau. Dainininkui Mino gerbėja Viloma atvežė įspūdingą dovaną, o Irmos Jurgelevičiūtės ir Džordanos Butkutės gerbėjas Giedrius dainininkėms paruošė jaudinančią staigmeną!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.