BTV pokalbių laidos premjera - su ašarų upeliais

Jausmingi pokalbiai ir ašarų upeliai. Tokia naujos BTV pokalbių laidos „Yra kaip yra”, kurią veda Asta Stašaitytė-Masalskienė, premjera.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-14 10:44, atnaujinta 2018-02-22 05:15

Antradieniais rodomoje pokalbių laidoje, be svečių, kaskart dalyvaus trys nepriklausomi ekspertai. Du iš jų – nuolatiniai, o vienas keisis atsižvelgiant į laidos temą.

Pirmojoje laidoje ekspertės vietą užėmė verslininkė Gintarė Gurevičiūtė (27 m.), dar neatsigavusi po brolio Kęstučio žūties. 25 metų vaikinas žuvo per autoavariją rugpjūčio 3-iosios rytą.

Darbas televizijoje tarsi turėjo padėti užsimiršti ir suteikti jėgų kabintis į gyvenimą.

Tačiau kaip tyčia pirmojoje laidoje buvo kalbama apie kelių erelius. Kai saugaus eismo specialistas ėmė pasakoti, kas nutinka keleiviams mašinai patyrus smūgį, Gintarė apsipylė ašaromis.

Laida buvo ypač jausminga – ašaromis paplūdo ir į studiją atvykęs žmonos netekęs biržietis Virginijus Čepulis.

Jo žmoną Iną, darželio auklėtoją, liepą pražudė kelių erelis, palikdamas našlaite 13 metų dukrą.

Nepaisant ašarų, G.Gurevičiūtė ir toliau lieka šios laidos eksperte. „Gintarė žavi tuo, kad yra drąsi ir nebijanti turėti savo nuomonę, todėl manau, jog laidoje jos komentarai bus aktualūs jaunesniam žiūrovui, – pasakojo laidos prodiuseris Saulius Bartkus. – O žurnalistas ir etiketo specialistas Giedrius Drukteinis į laidą pakviestas dėl savo požiūrio. Jis nesijaudina dėl to, kad kartais jo nuomonė nepriimtina visuomenei.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.