Dalai Lamą kalbins vaikai

Trys smalsūs skirtingo amžiaus vaikai ir Tibeto dvasinis lyderis Dalai Lama. Tokį netradicinį būdą pakalbinti vieną ryškiausių pasaulio autoritetų pasirinko „Lietuvos ryto” televizija. Vaikų pokalbį su trečią kartą Lietuvoje viešinčiu Dalai Lama išvysime sekmadienį, 21 val. 20 min.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2013, 2:05 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:08 AM

Tai galimybė pamatyti Nobelio taikos premijos laureatą kitokį. Jis savo išmintį ir patirtį atskleis atsakinėdamas į paprastus ir naivius vaikų klausimus.

„Dalai Lama yra davęs tūkstančius interviu, tad būtų sudėtinga jo paklausti ko nors originalaus – į visus įmanomus klausimus jis jau, ko gero, yra atsakęs.

Mūsų televizija yra kitokia, todėl ir ieškojome naujos pokalbio formos”, – sakė žurnalistė Monika Petkevičiūtė, rengusi vaikų ir Dalai Lamos susitikimą.

Trys mokyklinio amžiaus vaikai nėra susiję su budizmu. Jiems buvo trumpai papasakota, su kuo jie susitinka, leista iš anksto pasiruošti klausimų.

„Esu kalbinusi daugybę politikų ir žinomų žmonių, tačiau susitikti su Jo Šventenybe – išskirtinis įvykis”, – sakė M.Petkevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.