J.Bieberis įkūnys Robiną naujausiame „Žmogus iš plieno“ filmo tęsinyje?

Ar Justinas Bieberis tapo realiu kandidatu atlikti Robino vaidmenį 2015 metais kino teatrus pasieksiančio fantastinio filmo „Žmogus iš plieno“ tęsinyje? Internetinė erdvė sujudo it skruzdėlynas po to, kai JAV popmuzikos žvaigždė paviešino naujausią nuotrauką savo „Instagram“ paskyroje, kurioje mobiliuoju telefonu prieš veidrodį paauglių dievukas įamžino ne tik dailųjį veidelį, bet ir, kaip spėjama, „Betmenas prieš Supermeną“ scenarijaus kopiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2013, 10:58 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:15 AM

Prierašas prie nuotraukos „#robin ??” turėjo sukelti širdies smūgį visiems tamsos riterio gerbėjams, kurie vis dar sunkiai atsigauna po vos neseniai paskelbtos žinios, kad Betmeno vaidmenį naujausiame filme atliks ne kas kitas, kaip Benas Affleckas.

Kaip jau anksčiau rašė lrytas.lt, B.Affleckas gavo vaidmenį sagos „Žmogus iš plieno“ tęsinyje, kuriame Supermenas pirmą kartą istorijoje pasirodys viename filme kartu su Betmenu. Iki šiol Betmeną vaidinęs aktorius Christianas Bale'as atsisakė vaidinti šiame tęsinyje, nes pareiškė, kad jam Betmeno vaidmuo jau gerokai pabodo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.