„Dviračio šou“ atskleis paslaptį, kas slepiasi V.Šustausko kelnėse

Jau šį vakarą premjerinė BTV „Dviračio šou“ laida žada atskleisti paslaptį, kuri gali pakeisti ištisus gyvenimus, likimus ir filosofijas. 20 val. valandą peliukai Mauzeris ir Sūrskis atskleis, kas gi slepiasi Vytauto Šustausko kelnėse. Nors kaip jie prisipažino, atsakymo reikėjo ilgokai paieškoti – jie prižadėjo, tai, ką sužinojo šokiruos visus ir, greičiausiai, visas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-16 17:55, atnaujinta 2018-02-22 03:40

Taip pat Sūrskis pasiryš visai Lietuvai papasakoti apie jį ištikusią siaubingą tragediją. „Mane apvogė... Ne, ne vilniečio kortelę, ne, net ir ne televizorių.... Mielas Mauzeri, tai daug baisiau. Aš nežinau, kaip reikės gyventi toliau... Jie, tie niekšai, sugebėjo visus išnešti.... O iki pilnos kolekcijos man trūko tik trijų... Tik trijų puponautų...“, – ašarų, prisiminęs skaudžią netektį, nesuvaldys Sūrskis.

Ir, nors ir sunku patikėti, „Dviračio šou“ marsiečiams pavyko užmegzti glaudų ryšį su Lietuvos pradingėliu numeris vienas! Egidijus Vareikis, šiomis dienomis vengiantis visų ir visada, pasirodo šią taisyklę taiko tik žemės gyventojams. Ar išdrįs apie savo keliones žaliesiems žmogeliukams pasipasakoti Seimo narys Egidijus Vareikis? Ką marsiečiams atskleis nepričiumpamas įstatymų leidėjas?

BTV „Dviračio šou“ detaliai apžvelgs ir įnoringojo milijonieriaus, „Mėslitos“ savininko Sauliaus Poškos atostogas Palangoje. Jau šį vakarą – jo nuotykiai pačioje gražiausioje Lietuvos vietoje – Basanavičiaus gatvėje Palangoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.