Ketvirtadienio vakarą – net dvi „Kvieskite daktarą!“ laidos ir N.Pareigytė ant neštuvų

Medicinos pokalbių šou vedėjais tapę Justinas Jankevičius ir gydytojas terapeutas Alvydas Unikauskas apie pačius sudėtingiausius sveikatos sutrikimus TV3 eteryje nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 17.55 val. pasakoja suprantamai ir, žinoma, su humoro prieskoniu. Jau šį, ketvirtadienio, vakarą medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ žiūrovai sulauks net dviejų transliacijų – įprastu laiku 17.55 val. ir specialios laidos 20.30 val.

N.Pareigytė nesutriko dėl laidos vedėjų pasiūlymų.
N.Pareigytė nesutriko dėl laidos vedėjų pasiūlymų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2013, 3:02 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:56 AM

17.55 val. medicinos veteranas A.Unikauskas atskleis, koks didžiausias žmogaus organas, kas žmoguje driekiasi 5,8 milijono kilometrų ir atsakys į dainininkę Nijolę Pareigytę dominančius klausimus. N.Pareigytė labai pareigingai vardins didžiausius žmogaus odos draugus ir priešus bei domėsis pudros poveikiu veido odai. Žinoma moteris ne tik atskleis kaip prižiūri savo odą, kiek skysčių per dieną išgeria, bet net ir ryšis pagulėti ant ligoninės neštuvų.

20.30 val. TV3 žiūrovus kvies gerokai subtilesnė tema – tokia, apie kurią visi pagalvoja, tačiau retas išdrįsta paklausti garsiai. „Kvieskite daktarą!“ vedėjai atskleis pribloškiančią tiesą apie tai, koks yra geriausias seksas ir kaip pasiekti pilnatvę lovoje.

Daugybė Lietuvos moterų serga seksualine disfunkcija. Pasirodo, tik trečdalis moterų šioje šalyje iš tikrųjų patiria orgazmą. „Juk tai didžiulis skaičius! Apsižvalgykite. Tik trečdalis iš jūsų gauna tai, ko mums gyvybiškai reikia. Tai, ko reikalauja sveikata, – studijoje susirinkusioms moterims tars Justinas. – Aš tikiu, kad moterys vertos patirti tikrą seksą.“

„Moterys, kurios turi puikų seksą, jaučiasi jaunesnės, atsipalaidavusios ir laimingos. To aš linkiu visoms, kad jaustumėtės kuo geriau kiekvieną mielą dieną. Esu laimingas, kad mes galėsime pirmą kartą viską išnagrinėti iki smulkmenų – „nukeliauti“ į moters organizmo vidų, kad suprastume, kas vyksta orgazmo metu“, – jau šįvakar 20.30 val. specialioje TV3 laidoje „Kvieskite daktarą!“ kalbės A.Unikauskas.

Prancūziškai orgazmas vadinasi „le petite mort“ – mažoji mirtis. Tai sužinojęs J.Jankevičius nesusilaikė: „Kaip norėčiau, kad tą pavadinimą – „le petite mort“ – man ištartų!“ Kuriai žinomai moteriai bus skirtas šis Justino noras? Tuo tarpu verslininkas, televizijos laidų vedėjas Gediminas Juodeika studijoje aiškinsis, kur moters kūne išdėstytos erogeninės zonos.

Kauno klinikinės ligoninės vertebroneurologijos skyriaus vedėjas, neurologas, psichoterapeutas, seksologas Vitalijus Žukas atskleis, kodėl moteris gali suvaidinti orgazmą, ir įvardins didžiausias su tuo susijusias psichologines problemas.

„Kvieskite daktarą!“ vedėjas A.Unikauskas tikins: „Moteris privalo pažinoti savo kūną, savo partnerį paversti geru mokiniu ir pati išmokti jo kūno kalbą.“ Apie tai, kaip sudaromas partnerio kūno žemėlapis, ir kiti klausimai, į kuriuos atsakymus trokšta gauti visi, tačiau ne visada drįsta paklausti, – jau šįvakar 20.30 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.