„Kitokios” dainininkė R.Klimaitytė bijo dėl savo gyvybės - ją persekioja buvęs mylimasis

Žinomos grupės „Kitokios“ narė Renata LNK laidai KK2 pirmą kartą išdrįso papasakoti apie šiurpą keliančią meilės istorijos atomazgą – ją persekioja buvęs mylimasis.

R.Klimaitytę persekioja jos buvęs draugas.<br>LNK nuotr.
R.Klimaitytę persekioja jos buvęs draugas.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2013, 6:01 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:39 PM

Šį pirmadienio vakarą KK2 laidoje per LNK Renata prisipažins, kad labai išgyvena dėl buvusio mylimojo atakų. Moteris jau du kartus išsiskyrusi. Su tuo vyruku ji planavo naują savo ateitį. Dainininkė džiaugėsi, jog pagaliau sutiko jai skirtą vyrą. Dėmesingą, mylintį ir rūpestingą. Tačiau dėmesys virto absoliučia kontrole. Vaikinas Renatai neleido žengti nė žingsnio be jos žinios. O vos išėjusi į gatvę viena, ji iš karto iš karto pajusdavo buvusio mylimojo įsiūtį. Renata nusprendė vaikiną palikti, tačiau jo atakos nesiliovė.

Tarnavimas mašina, įsiveržimas į butą per balkoną, tempimas už plaukų per laiptinę – tai košmarai, kuriuos gražuolei teko išgyventi.

Renata parašė krūvą pareiškimų policijos pareigūnams. Bet, dainininkės teigimu, policija į šiuos konfliktus nepažiūrėjo rimtai. Esą tai privatus reikalas - eiliniai buitiniai ginčai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.