K.Krysko-Skambinė muzikiniame šou virs gundančia aukle su latekso rūbais

TV3 šou „Romeo ir Džiuljeta“ kūrėjai toliau atskleidžia savo kozirius. Pirmadienio vakarą filmuojama antroji muzikinio projekto laida – joje ne tik toliau savo sugebėjimus demonstruoja pretendentai į pagrindinius vaidmenis, bet ir pristatomos žvaigždės, kurios gruodį pasirodys įspūdinguose koncertuose Kauno ir Vilniaus arenose. Pavyzdžiui, grupės „69 danguje” narė Karina Krysko-Skambinė, kuri vaidins Džiuljetos auklę – bet ne tokią, kokią galbūt esame įpratę matyti.

„Romeo ir Džiuljeta“ laidos filmavimo akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
„Romeo ir Džiuljeta“ laidos filmavimo akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 23, 2013, 11:03 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:23 PM

„Romeo ir Džiuljetos“ tikslas – parinkti dviejų pagrindinių vaidmenų atlikėjus naujam Kęstučio Antanėlio ir Sigito Gedos roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ pastatymui.

Du šou dalyviai gaus galimybę pasirodyti greta Lietuvos muzikos ir teatro garsenybių. Jau jokia paslaptis, kad roko operos pastatymas bus šiuolaikiškas ir kiek provokuojantis – pavyzdžiui, legendinės istorijos veikėjus Montekius ir Kapulečius režisierius Kęstutis Jakštas ketina paversti tarpusavyje kovojančiais „pižonais“ ir „banditais“.

„Džiuljetos auklė irgi bus kitokia. Gundanti viliokė su latekso rūbais“, - žadėjo šou prodiuseris ir vertinimo komisijos narys Dominykas Kubilius.

Pirmadienio filmavime Karina pasirodė su trumpa raudona suknele, raitė šokio judesius, kaitinančius vyrų kraują, šėlo su šokėjais, kurie išlindo iš balto fortepijono.

„Auklę paprastai vaizduoja seną, griežtą. Bet pats Williamas Shakespeare'as ją įsivaizdavo kitokią, gana jauną ir padūkusią.

Pagal režisieriaus sumanymą ji bus tarsi namų „pilkasis kardinolas“, jos prisibijo visi. Tuo pačiu ji – Džiuljetos draugė.

Taip, ji viliokė. Ten ir eilutė tokia yra – ji nesuskaičiuoja, kiek turėjo vyrų. Ar sunku įsijausti į tokį vaidmenį? Nesu tokia kaip ji, savo vyrus galiu suskaičiuoti, bet pasistengsiu.

Sakote, reikės vilktis latekso suknelę? Man ne naujiena, aš tiek įvairių pasirodymų per gyvenimą esu patyrusi, kad manęs niekuo nenustebinsi“, - kvatojosi Karina.

Prieš sulaukdama pasiūlymo, atlikėja žinojo tik pagrindines „Meilės ir mirties Veronoje“ arijas.

„Bet man labai patiko. Be to, padainuoti miuzikle, suderinti dainavimą, šokį ir vaidybą – sena mano svajonė, kuri pagaliau pildosi.

Dar nežinau, kaip man seksis, bet būtų smagu, kad pirmas miuziklas man nebūtų paskutinis“, - sakė atlikėja.

Jos numerį ir antrąjį „Romeo ir Džiuljetos“ konkursantų mūšį žiūrovai per TV3 pamatys šeštadienio vakarą. Šioje laidoje dalyvių likimą jau lems ne tik komisijos, bet ir žiūrovų balsai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.