Pirmieji bilietai į roko operą „Romeo ir Džiuljeta” Vilniaus ir Kauno arenose – pigiau

Šeštadienį TV3 eteryje su griausmu debiutavęs naujas muzikinis projektas „Romeo ir Džiuljeta“ oficialiai paskelbė – legenda atgimsta! Gruodžio 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 15 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks legendinės Kęstučio Antanėlio roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ naujosios versijos – „Romeo ir Džiuljeta“ premjera. Pirmi 500 bilietų – pigiau!

Šeštadienį TV3 eteryje su griausmu debiutavęs naujas muzikinis projektas „Romeo ir Džiuljeta“ oficialiai paskelbė – legenda atgimsta!<br>D.Gražio nuotr.
Šeštadienį TV3 eteryje su griausmu debiutavęs naujas muzikinis projektas „Romeo ir Džiuljeta“ oficialiai paskelbė – legenda atgimsta!<br>D.Gražio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2013, 3:41 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:49 PM

Kauno valstybinio muzikinio teatro vyriausiasis režisierius, aktorius Kęstutis Jakštas kultinėje K.Antanėlio roko operoje „Meilė ir mirtis Veronoje“ pats sukūrė nepamirštamą Merkucijaus vaidmenį. Gerai išmanydamas medžiagą jis sutiko režisuoti pagal tai statomą naująją roko operą „Romeo ir Džiuljeta“. Repeticijos jau prasidėjo, o pirmos efektingos masinės scenos šeštadienį buvo parodytos TV3 muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ žiūrovams.

K.Jakštui pavyko suburti įspūdingą roko operos komandą, kurioje – įvairių kartų publikos numylėtiniai: Viktoras Malinauskas, Jeronimas Milius, Karina Krysko-Skambinė, Ramūnas Rudokas, „Radistai“ Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Larisa Kalpokaitė, Irmantas Jankaitis, Jokūbas Bareikis, Aistis Mickevičius, Juozas Gaižauskas, Darius Petkevičius, Andrius Žiurauskas, Vaidotas Martinaitis ir kt.

Kurie du vardai papildys šias gretas ir taps naujaisiais Romeo ir Džiuljeta, paaiškės TV3 muzikiniame šou. Jame dėl pagrindinių vaidmenų varžosi visuomenei kol kas dar nežinomi, bet savo talentu neleidžiantys abejoti dalyviai ir įvairiuose muzikiniuose projektuose populiarumą pelnę atlikėjai: Vaidas Baumila, Ilja Aksionovas, Martynas Kavaliauskas, Bjelle, Liepa Mondeikaitė, Dileta Meškaitė ir kt. Juos vertina griežta komisija, vadovaujama aktoriaus, režisieriaus, bardo Kosto Smorigino, kuris Romeo vaidmenį pažįsta kaip save patį.

„Kur šios roko operos fenomenas? Kad išvis gimė. Ji buvo sukurta iš gerų pavyzdžių – K.Antanėlis turėjo prieš nosį „Jėzų Kristų – Superžvaigždę“, kas mums buvo nepasiekiama, bet siektina. Kiek anksčiau turėjome „Ugnies medžioklę su varovais“, tačiau tai dar buvo atliekama kita technika. O „Meilės ir mirties Veronoje“ arijas jau dainavome gyvai. Be to, pati istorija – labai jaudinanti. Kaskart ją galima vis kitaip interpretuoti ir atrasti naujų spalvų“, – teigė K.Smoriginas.

Daug naujų spalvų žiūrovai išvys režisieriaus K.Jakšto pastatyme. Kiekvieną šeštadienį TV3 projekte „Romeo ir Džiuljeta“ jis šiek tiek praskleis užkulisius ir parodys trumpas ištraukas. O gruodžio 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 15 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje žiūrovų laukia tikras muzikinis ir kultūrinis sprogimas: visas būrys scenos meistrų, naujai aranžuotos kultinės arijos, modernios technologijos, kaskadinininkų triukai ir netikėti režisūriniai sprendimai. Bilietus platina „Tiketa“, jie jau pasirodė prekyboje. Pirmi 500 bilietų į roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ premjeras Kaune bei Vilniuje – tik po 50 litų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.