Gerbėjai nepamiršta kultinių Timūro juokų

„Timūrai, sėsk į mašiną!“ – galbūt taip jau nuo šiandien gatvėje pamatę Timūrą Augucevičių su juo sveikinsis gerbėjai. Mat labai panašiai skambėjo frazė, kuri Timūrą pavertė tikra interneto sensacija. Vaizdo siužetas „Atiduok modemą!“ internete buvo peržiūrėtas beveik 110 tūkst. kartų. Tada, prieš penkerius metus, dar niekam nežinomas vaikinas negalėjo nė pasvajoti, kad šiandien televizijos eteryje bus transliuojama jo kasdienė laida.

T.Augucevičius šiandien atsakinėjo į lrytas.lt skaitytojų klausimus tinkle "Facebook".<br>T.Bauro nuotr.
T.Augucevičius šiandien atsakinėjo į lrytas.lt skaitytojų klausimus tinkle "Facebook".<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2013, 6:27 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:39 PM

„Lietuvos ryto“ televizijos premjera „Žinių naujienos“ eteryje – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21.30 val. iškart po „Reporterio“.

„Šį vakarą „Žinių naujienose“ matysite reportažus apie gerėjančią tolerancijos padėtį Rusijoje, įdomų įvykį, nutikusį Druskininkų merui, sukčiavimo ugdymą mokyklose ir tai, kad oro gadinimas ir rūkymas bus priskirtas lengvam išprievartavimui. Taip pat pasidomėsime, ką apie tai mano gatvės praeiviai“, – kviečia įsijungti Timūras.

Tiesa, šis antradienio rytas humoristui prasidėjo kitaip, nei įprasta. Apsilankęs portalo lrytas.lt redakcijoje Timūras gyvai bendravo su skaitytojais ir atsakė į portalo „Facebook“ paskyroje jų pateiktus klausimus.

„Džiaugiuosi įvairia laidos žiūrovų auditorija, matau, kad jie smagūs ir pozityvūs. Gerai, kad ne vienas aš toks“, – druskos ant žaizdos aršiausiems komentatoriams toliau beria Timūras. Multitalentu save vadinantis aktorius kalbėdamas apie laidą ne sykį pabrėžė, kad juoksis iš tų dalykų, kuriuos visi žino, tačiau amžinai nutyli. Komentatorių kultas Lietuvoje jam taip pat juokingas.

Kokia nelaimė „Žinių naujienų“ autoriui ir vedėjui atsitiko vaikystėje? Kodėl tėvai humoristui davė Timūro vardą? Kiek kitų Timūrų pažįsta multitalentas? Atsakymai – vaizdo siužete!

Humoro laida „Žinių naujienos“ su Timūru pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. 30 min. iškart po „Reporterio“ tik per „Lietuvos ryto“ televiziją!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.