Balsavimas: kurį „Auksinio balso“ dalyvį palaikote?

Tikro garso konkursas „Auksinis balsas“ kviečia portalo lrytas.lt skaitytojus rinkti savo favoritą. Dėl projekto nugalėtojo vardo varžosi 8 žinomi Lietuvos atlikėjai, nepabūgę gyvai atlikti skirtingų žanrų kūrinius pritariant orkestrui. Kiekvieną šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje juos vertina profesionalų komisija ir žiūrovai. O kam savo balsą atiduodate jūs?

Tikro garso konkursas „Auksinis balsas“ kviečia portalo lrytas.lt skaitytojus rinkti savo favoritą.<br>LRT
Tikro garso konkursas „Auksinis balsas“ kviečia portalo lrytas.lt skaitytojus rinkti savo favoritą.<br>LRT
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:05 PM

Daugiausia balsų surinkęs atlikėjas gaus papildomą tašką, kuris šeštadienį bus pridėtas sumuojant komisijos vertinimą ir žiūrovų balsus.  

Šį šeštadienį vieninteliame Lietuvoje tikro garso konkurse „Auksinis balsas“ griaudės rokas. Skambės tokių roko milžinų, kaip „Queen“, „The Cranberries“ ir „Whitesnake“ baladės, šiandien jau tapusios klasika, kurią atlikti labiau rizikinga, nei paprasta. 

Roko vakaras bus lemtingas vienam iš aštuonių projekte dalyvaujančių atlikėjų – mažiausiai komisijos ir žiūrovų balsų gavęs vokalistas paliks projektą. Gražiausius roko kūrinius dalyviai atliks gyvai pritariant  orkestrui ir vienam geriausių Lietuvoje roko gitaristų Tomui Varnagiriui.

Jis, beje, kartu su komisijos nariu, Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro pirmuoju smuiku Zbignevu Levickiu nusilenks klasikai: atliks ištrauką iš Antonio Vivaldi „Metų laikų“. Tik roko stiliumi. Primename, kad dėl „Auksinio balso“ titulo varžosi Girmantė Vaitkutė, Jokūbas Bareikis, Erica Jennings, Liudas Mikalauskas, Evelina Sašenko, Jeronimas Milius, Šorena ir Germanas Skoris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.